Ingezonden persbericht


Oldelft benelux introduceert back-up diensten

Veenendaal, 21 oktober 2008 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt de introductie bekend van een unieke software oplossing voor back-up diensten met toegang op afstand.

Deze nieuwe software is voornamelijk geschikt voor klanten die een veilige back-up willen hebben buiten hun eigen locatie met een beveiligde toegang op afstand. Ziekenhuizen en diagnostische centra kunnen hun PACS gegevens naar een externe locatie sturen, waar ze in een online archief worden opgeslagen, zodat een goede operationele continuïteit is gegarandeerd. Radiologen hebben altijd en overal ter wereld toegang tot de diagnostische kwaliteitsbeelden die in het back-up archief zijn opgeslagen. Stevige veiligheidsmaatregelen verzekeren veilige gegevensoverdracht en -opslag en voorkomen bovendien de onbevoegde toegang tot gearchiveerde opnamen.

"Wij hebben deze oplossing samen met onze klanten ontwikkeld", zei Guido Geerts, CEO van Oldelft Benelux. "Maar wij wilden meer dan slechts een back-up oplossing; beveiligde toegang op afstand was vanaf het begin een van de vereisten".

Deze unieke software toont de toewijding die Oldelft Benelux zich getroost om klanten vernieuwende en gebruikersvriendelijke oplossingen aan te bieden.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.