Ingezonden persbericht


Oldelft benelux introduceert zillion suite

Veenendaal, 21 oktober 2008 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt de introductie van de Zillion Suite bekend.

De Zillion Suite van Oldelft Benelux biedt een volledige infrastructuur voor de afdeling radiologie. De Suite zorgt voor doeltreffend management van de volledige workflow in de afdeling radiologie, van patiëntinschrijvingen en planning tot diagnose, rapportage van de uitslagen en het vinden van patiëntgegevens en beelden.

De Zillion Suite biedt diverse mogelijkheden, waaronder het Radiology Information System (RIS), het Picture Archiving and Communication System (PACS) en Cross Enterprise Document Sharing (XDS). De Zillion Suite omvat ook enkele ondersteunende producten, zoals de Rogan Publisher, Rogan Link Pro en CD Viewer.

Doordat Oldelft Benelux altijd samenwerkt met professionals in de gezondheidszorg komen nieuwe producten naadloos tegemoet aan de wensen van de klant. Daarom heeft het bedrijf veelzijdige oplossingen geïntroduceerd, die flexibel zijn en voor verschillende workflows gebruikt kunnen worden. Het productaanbod voldoet aan de eisen van alle soorten diagnostische centra, van een kleine kliniek tot grote academische instellingen met meerdere locaties.

De Zillion Suite biedt maatwerk met veel mogelijkheden. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit van de afdeling radiologie, vermindert de kosten en zorgt zo voor een hogere opbrengst. De huidige status en volledige historie van alle patiënten, inclusief diagnostische beelden van hoge kwaliteit, zijn onmiddellijk toegankelijk - overal en altijd. Stevige veiligheidsmaatregelen garanderen een veilige gegevensoverdracht en -opslag en voorkomen eveneens de onbevoegde toegang tot gearchiveerde opnamen.

Natuurlijk voldoen de producten van Oldelft Benelux aan industriële standaarden als DICOM, HL7 en HIPAA en beantwoorden zij aan de Gezondheidszorg Integratie Profielen (IHE) van de organisaties met wie Oldelft Benelux samenwerkt.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.




Ingezonden persbericht