Gemeente Breukelen



* Gemeente zet vrijwilligers in het zonnetje op 22 november


* Gemeente zet vrijwilligers in het zonnetje op 22 november

In Breukelen zijn veel vrijwilligers actief. Hierbij kan gedacht worden aan mantelzorgers, mensen die actief zijn bij sportverenigingen, culturele instellingen etc. Omdat de gemeente het waardeert dat mensen zich vrijwillig inzetten in de samenleving organiseert ze ieder jaar een vrijwilligersavond.

Dit jaar vindt de vrijwilligersavond plaats op zaterdag 22 november 2008 om 19.30 uur in het Theater 4en1. Er zal een jazzy & funky optreden worden verzorgd door Carmen Gomez incorporated en daarna is er een gezellige borrel tot ongeveer 22.30 uur.

Het doel van deze avond is de bezoekers bedanken voor hun inzet als vrijwilliger. Ook kan er natuurlijk volop ervaringen gedeeld worden, gewerkt worden aan het netwerk en zien de bezoekers welke vrijwilligers er actief zijn voor verschillende verenigingen en stichtingen.

Aanmelden

Bent u niet door uw organisatie uitgenodigd of heeft uw organisatie per abuis geen uitnodiging ontvangen dan kunt u uzelf aanmelden door een e-mail te sturen naar: vrijwilligersdag@breukelen.nl. Beschikt u niet over internet, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via telefoonnummer (0346) 26 09 00.

Aanmelden kan tot vrijdag 14 november 2008. Wij rekenen op uw medewerking, alvast hartelijk dank.

Naar boven