Gemeente Borsele

Opening Brede school âs-Heerenhoek

Op 22, 24 en 25 oktober is de officiële opening van de Brede school en de multifunctionele speelkooi in âs-Heerenhoek. Na jarenlange voorbereiding en een geslaagde bouwperiode opent wethouder Zandee op woensdag 22 oktober om 15.30 uur het nieuwe gebouw. Dit doet hij door middel van een spectaculaire stunt. Ook wordt de naam van het gebouw bekend gemaakt.

Â

De speciaal voor de opening ingestelde werkgroep heeft een feestelijk programma samengesteld. Belangstellenden kunnen de nieuwe school op woensdagavond en zaterdagmiddag bezoeken. Voor de leerlingen is er op vrijdag 24 oktober een circusprogramma. Zaterdag 25 oktober opent wethouder De Bruijne de multi-speelkooi. Dit gaat gepaard met een optreden van de fanfare en een streetsurf-clinic.

Â

De R.K. Don Bosco-school heeft de Brede school al vanaf eind mei in gebruik. Deze school, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang worden door de gebruikers als een mooie, maar zeker ook prettige werkomgeving ervaren. Ook voor de kinderen is het een feest om er dagelijks les te krijgen. De brede school is voorzien van alle nieuwe technieken, zoals een compleet gebalanceerd luchtbehandelingssysteem, met warmteterugwinning en zonnepanelen en is zeer onderhoudsarm en duurzaam gebouwd.

Programma

Â

Woensdag 22 oktober

15:30 uur: Officiële opening door wethouder Zandee en bekendmaking van de naam van het nieuwe gebouw voor genodigden 20:00 - 22:00 uur: Bezichtiging van de school voor belangstellenden

Zaterdag 25 oktober

13:00 uur: Rondgang fanfare met aansluitend, opening multi-speelkooi met streetsurf-clinic, inclusief instructeur
13:30 uur: Officiële opening speelkooi, door wethouder De Bruijne 13:00 - 15:30 uur: Bezichtiging en âopen dagâ voor belangstellenden