JobbingMall.nl, een van de eerste Nederlandse vacaturewebsites, heet voortaan CareerBuilder.nl

22/10/2008 08:31

PR Newswire

AMSTERDAM, Nederland, October 22 /PRNewswire/ --
JobbingMall.nl, een vooraanstaande online vacaturebank in Nederland en dochteronderneming van CareerBuilder.com, de grootste vacaturewebsite in de Verenigde Staten, heft aangekondigd verder te gaan onder de naam CareerBuilder. De website ging in 1997 in de lucht en was daarmee een van de eerste online vacaturebanken in Nederland. In de laatste tien jaar heeft JobbingMall miljoenen werkzoekenden aan een baan geholpen.

Wouter Goede, oprichter van JobbingMall.nl, zal ook onder de nieuwe naam CareerBuilder.nl aanblijven als directeur.

"JobbingMall heeft er als een van de eerste online vacaturebanken voor gezorgd dat personeelswerving in Nederland een gedaantewisseling onderging," aldus Wouter Goede, directeur van CareerBuilder.nl. CareerBuilder heeft dezelfde hang naar innovatie als wij en heeft geholpen met het vormgeven van online personeelswerving in de VS. Het CareerBuilder-merk is overal ter wereld een begrip en de zorg voor technologie, klantenservice en carrière-informatie van hoge kwaliteit biedt uitdagende groeimogelijkheden in Nederland."

"JobbingMall was een echte pionier in de online werving in Nederland. We zullen onze beslissingen zeker blijven maken op basis van de diepgaande kennis van het team over de kwesties die van belang zijn voor Nederlandse werkgevers en werknemers," aldus Farhan Yasin, President van CareerBuilder's International Group. "Bedrijven gaan zich steeds internationaler opstellen als het gaat om het verkrijgen en managen van talent. Dankzij deze stap zal de rol van CareerBuilder als globale leider nog sterker worden en kunnen bedrijven nog beter worden geholpen bij het zoeken naar internationaal talent.

CareerBuilder begon de internationale expansie in het najaar van 2006 door een combinatie van organische groei, samenwerkingsverbanden en acquisities, afhankelijk van de marktomstandigheden. CareerBuilder heeft inmiddels websites gelanceerd in Canada, het Verenigd Koninkrijk, India, Spanje, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Italië, Roemenië en België. Bovendien heeft CareerBuilder bestaande sites overgenomen in Frankrijk (Lesjeudis.com), Zweden (Jobbguiden.se), Nederland (JobbingMall.nl) en Griekenland (Kariera.gr). Tot slot werkt CareerBuilder nauw samen met 51Jobs in China, Incruit in Zuid-Korea en Gulf Talent in het Midden-Oosten.

CareerBuilder.nl
Careerbuilder.nl, voorheen JobbingMall.nl is opgericht in 1997 en was daarmee een van de eerste vacaturesites in Nederland. De afgelopen 11 jaar is het een van de meest bezochte/gebruikte sites in Nederland. Begin 2007 werd JobbingMall overgenomen door CareerBuilder.com, de grootste online vacaturesite in de US. CareerBuilder is eigendom van Gannett Co., Inc. (NYSE: GCI), Tribune Company, The McClatchy Company (NYSE: MNI) and Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT). Vele grote Nederlandse werkgevers maken gebruik van Careerbuilder's zoektechnologie, het netwerk om vacatures te plaatsen, cv database en bedrijfs branding mogelijkheden. Banenzoekers zoeken hier naar carriere mogelijkheden, plaatsen hun cv's en schrijven zich in voor email job alerts en carrière advies informatie.

Contactpersoon voor de media:
Wouter Goede
Managing Director
+31-207084974
Wouter.Goede@careerbuilder.nl
Website: http://www.CareerBuilder.nl

Contactpersoon voor de media: Wouter Goede, Managing Director, +31-207084974, Wouter.Goede@careerbuilder.nl






-