Eerste Nederlandse HotelWeek is wereldprimeur

22/10/2008 08:13

Preach

PERSBERICHT

Eerste Nederlandse HotelWeek is wereldprimeur

Maak kennis met luxe hotels tegen een lage prijs

Haarlem, 22 oktober 2008 - HotelSpecials.nl introduceert als eerste in de wereld de HotelWeek. Tijdens de HotelWeek kunnen consumenten tegen een voordelige vaste prijs genieten van de luxe van 4-sterren en 5-sterren hotels in Nederland, België en Duitsland.

De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en is uitsluitend te boeken via HotelWeek.nl. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is euro 25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel euro 35,- p.p, altijd inclusief ontbijt. De HotelWeek vindt plaats in de eerste week van januari . Reserveren kan vanaf 6 november om 9.00 uur 's ochtends, via de website www.HotelWeek.nl.

"Het idee is zeer eenvoudig, kennis maken met luxe sterrenhotels tegen een vaste lage prijs. Het is een initiatief om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. Het principe is vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen. We verwachten een succesvolle eerste editie; veel hotels hebben zich inmiddels al aangemeld. Reserveren voor de HotelWeek kan vanaf 6 november om 9.00 uur 's ochtends. En dan geldt natuurlijk op=op!" aldus de heer M. de Boer, marketing manager bij Hotel Booker B.V.

De eerste editie van de HotelWeek wordt ondersteund door een aantal grote partners, waaronder American Express, DiningCity, De Telegraaf en NR6. Klanten van American Express krijgen exclusief de mogelijkheid om 48 uur voor aanvang van de HotelWeek kamers te boeken.

Over HotelSpecials.nl

HotelSpecials.nl is opgericht in 2001 en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl zijn er de labels, BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl, Giftfor2.nl, HotelCadeau.nl en Uitin.nl.

Het aanbod bestaat uit meer dan 1600 hotels en 300 bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. In 2007 realiseerden de labels een bruto omzet van 35 miljoen euro met in totaal 200.000 boekingen. Sinds 2006 is er een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.