Ingezonden persbericht


DeviceLock opent Europees kantoor in Duitsland

Ratingen, Duitsland 22 oktober 2008 DeviceLock, wereldwijd marktleider op het gebied van endpoint device beveiligingscontrole, opent vandaag haar nieuwe Europese dochterbedrijf DeviceLock Europe GmbH in Ratingen, Duitsland.

De laatste twee jaar zijn de verkopen van DeviceLock in West-Europa sterk gestegen, met name in Duitsland. Om aan de groeiende vraag te voldoen moest DeviceLock haar infrastructuur voor verkoopkanalen en klantondersteuning in de Europese regio reorganiseren. Zo is besloten een nieuw DeviceLock-filiaal te vestigen in het hart van de regio. Hiermee kan DeviceLock meer producten verkopen en betere ondersteuningsdiensten bieden voor de Duitssprekende landen. Later wordt dit uitgebreid naar ondersteuning voor de rest van West-Europa.

Groei
"Het besluit een nieuw kantoor te openen in het hart van de regio is onze reactie op de snelle groei van de softwaremarkt voor Data Leak Prevention in Europa," aldus Ashot Oganesyan, CTO en oprichter van DeviceLock. "DeviceLock Europe garandeert dat onze bestaande en toekomstige Europese partners en klanten zo effectief en betrouwbaar mogelijk worden bediend."

DeviceLock Europe GmbH richt zich op de implementatie van een nieuw efficiënt verkooppartner programma met een uitgebreid pakket ondersteuningsopties voor partners, real-time productiviteitshulpmiddelen, verkoop- en technische training en partnerseminars. Het is ook actief betrokken bij het vergemakkelijken en beheren van de marketingactiviteiten van DeviceLock in Duitsland en andere Duitssprekende landen.

Europese markt
Guido Kinzel, Managing Director van DeviceLock Europe GmbH, verklaart: "De strategische beslissing een Duits kantoor te openen laat zien hoe belangrijk DeviceLock de Europese markt vindt. De Duitse IT-markt is een van de belangrijkste in de EU en heeft erg nauwe banden met een aantal Russische IT-bedrijven. Met ons nieuwe gestructureerde channel programma verwachten we een significante toename van het aantal verkopen. We zijn ook bezig training-, pre-sale- en post-sale-ondersteuning voor te bereiden voor alle DeviceLock partners."

DeviceLock biedt bedrijven van elk type en elke grootte proactieve bescherming tegen gegevenslekken en infiltratie van bedrijfsnetwerken door malware via de lokale poorten van gedistribueerde computers. Hierdoor wordt het bedrijfsrisico als gevolg van kwaadwillige handelingen van insiders, fouten of nalatigheid aanzienlijk verkleind.

DeviceLock 6.3 is ontworpen voor Microsoft-besturingssystemen en heeft een uitgebreid centraal beheerplatform dat volledig integreert met Microsoft Active Directory. Het stelt beveiligingsbeheerders ertoe in staat de gebruikerstoegang tot alle typen apparaten en lokale poorten op hun pc's nauwgezet te beheren, online te bewaken, schaduwkopieën te maken, in logboeken vast te leggen en te analyseren. Dit is inclusief lokale netwerkprinters, virtuele printers en op Windows Mobile en Palm OS gebaseerde persoonlijke mobiele apparaten. Om gegevens op verwijderbare opslagapparaten te beveiligen, integreert DeviceLock met toonaangevende coderingsproducten van PGP, Lexar en TrueCrypt. Ook kunnen beheerders hiermee automatisch de werking van alle hardware-keyloggers blokkeren.

Beelmateriaal
Een grotere afbeelding van Guido Kinzel is beschikbaar via deze link.

Over DeviceLock Inc.
Al vanaf de start in 1996 als SmartLine, heeft DeviceLock softwareproducten ontworpen voor de endpoint-device-controle bij bedrijven in allerlei sectoren en van verschillende grootte. Meer dan 3 miljoen apparaten in meer dan 55.000 organisaties zijn zo beveiligd. DeviceLock heeft een lange lijst van zakelijke klanten, waaronder financiële instellingen, lokale en landelijke overheidsorganisaties, geheime militaire netwerken, zorginstellingen, telecommunicatiebedrijven en onderwijsinstellingen. DeviceLock, Inc. is een internationale organisatie met kantoren in San Ramon (Californië, VS), Londen (UK), Ratingen (Duitsland), Moskou (Rusland) en Milaan (Italië). Kijk voor meer informatie op http://www.devicelock.com



Ingezonden persbericht