Gemeente Cromstrijen


Succes ouderendag Cromstrijen en de winnaar

(24-10-2008)

Na succesvolle voorgaande edities werd er in Cromstrijen op woensdag 22 oktober de ouderendag 2008 georganiseerd. Vanaf 10.00 waren alle ouderen uit Numansdorp en Klaaswaal welkom in sporthal Cromstrijen, Numansdorp. Vele wisten de weg te vinden en kwamen enthousiast een kijkje nemen. Er was weer vanalles te doen zodat ouderen zich deze dag niet hoefde te vervelen.

Stand gemeente Cromstrijen
Ook gemeente Cromstrijen was er te vinden met een stand. Bij de kraam van gemeente Cromstrijen gaven mederwerkers antwoord op vragen van de inwoners. Er was een presentatie te zien en de nieuwe folder van het zorgloket namen veel mensen mee naar huis. Daarnaast stond er ook een pot met knikkers.U kon raden hoeveel knikkers er in de pot zaten. Na veel pogingen bleek de winaar Mevrouw Gerda v.d. Boogert te zijn. Zij zat met haar gok van 652 er maar twee knikkers naast en wint daarmee de prijs.

Activiteiten
Tijdens de optredens was er veel bekijks. De dansvereniging haalde ouderen uit het publiek om mee te dansen en naar het gezang van het vrouwelijk politiekoor Zuid-Holland-Zuid luisterde vele aandachtig. Daarnaast was er gezorgd voor lekker eten en verse erwtensoep zodat er gezellig getafeld kon worden. "Het was een gezellige dag" volgens vele ouderen.