CNI Europe zoekt uitdagingen voor Mobotix Camera Challenge


Wedstrijd voor cameratoepassingen in banken, benzinestations, hotels, logistiek, vervoer, winkels en andere locaties

DORDRECHT, 20081022 -- Dordrecht, oktober 2008 - CNI Europe, distributeur van IP-camera's, introduceert de Mobotix Camera Challenge. Het doel van deze wedstrijd is uitdagende of innovatieve projecten te vinden om de vele voordelen van IP-camera's in de praktijk te bewijzen. Zowel bedrijven die camerasystemen installeren als eindgebruikers kunnen deelnemen aan de Mobotix Camera Challenge, door een project in te schrijven. Daarmee maken zij kans op een deel projectsponsoring en altijd een VIP-bezoek aan de beurs CeBIT 2009 in Hannover. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 31 december 2008, waarna in januari de winnaar wordt gekozen. Meer informatie is te vinden op: www.cnieurope.nl/nieuws/mobotixchallenge.

Monique Campo, account manager van CNI Europe zegt: "Veel installatiebedrijven en eindgebruikers zijn zich onvoldoende bewust van de grote voordelen die met intelligente IP-camera's te realiseren zijn. Daarom zoeken wij met de Mobotix Camera Challenge een aantal uitdagende projecten om alle voordelen in de praktijk te kunnen bewijzen. Verder willen wij installateurs helpen om hun business te ontwikkelen met IP-camera's". Een goed voorbeeld is het Holland Heineken House in Beijing, waarvoor CNI Europe in nauwe samenwerking met Mobotix-partner Vermeesch Installaties de camerabeveiliging heeft geleverd. Behalve voor cameratoezicht in banken, benzinestations, hotels, logistiek, (openbaar) vervoer en winkels zoekt het bedrijf ook uitdagende toepassingen voor entertainment, onderwijs, procescontrole en zorgverlening.

Over CNI Europe
CNI Europe is al sinds 1996 distributeur van netwerkinfrastructuren en IP-toepassingen. Het in Dordrecht gevestigde bedrijf heeft in 2002 de Mobotix IP-camera's in Nederland geïntroduceerd en zich daarin gespecialiseerd. De klantenkring van CNI Europe bestaat uit installateurs die complete IP-oplossingen aanleggen en onderhouden. Het bedrijf is onlangs door Mobotix uitgeroepen tot `Partner of the Year 2007/2008'.
Meer informatie is te vinden op: www.cnieurope.nl en www.mobotix.nl





Ingezonden persbericht