Tritel bv levert VoIP & internet aan worldwide flight services (WFS)


Worldwide Flight Services (WFS) kiest voor VoIP van TRITEL BV

ALKMAAR, 20081022 -- Tritel BV, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 3-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van een volwaardige VoIP & Internet oplossing.

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, Mobiel, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat WFS ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is als enige in staat geweest om op SCHIPHOL ons telefonieverkeer op een betrouwbare en minstens zo kwalitatieve manier te routeren als we gewend zijn, via hun hoogstaande VoIP oplossing. Tevens maken wij gebruik van een snelle zakelijk internetverbinding zonder gebruik te hoeven maken van de diensten van Schiphol Telematics. Tritel werkt met korte lijnen zodat vragen snel worden beantwoord.. Ook besparen wij aanzienlijk op de bel- en internetkosten.", aldus Jack Varkevisser, Warehouse Manager van WFS.

Over TRITEL:
Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Managed VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Over WORLDWIDE FLIGHT SERVICES:
Worldwide Flight Services Holland (WFS) verricht diensten in de luchtvracht sector en behoort tot de twee grootste afhandelaars ter wereld. Sedert 2000 is WFS aanwezig op de luchthaven Schiphol, eerst als SFS ( Societe de Fret et de Services) en sinds oktober 2004 als WFS. Binnen het netwerk van WFS loopt de kwaliteit van dienstverlening naar klanten, security en de personeelszorg als een rode draad van station naar station.

Einde persbericht





Ingezonden persbericht