Kijkboekje stimuleert visuele ontwikkeling baby's


CULEMBORG, 20081022 -- Het Kijkboekje van Natur-elle is ontworpen voor pasgeboren kinderen. Uit onderzoek blijkt dat de eerste 3 à 4 maanden heel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van een kindje. Omdat baby's nog nauwelijks contrasten kunnen onderscheiden, reageren ze het eerst op bepaalde zwart-wit patronen. Die patronen vormen de basis van het Kijkboekje van Natur-elle. De patronen zijn niet alleen goed voor de visuele ontwikkeling, maar tegelijkertijd een fascinerende bezigheid tijdens de momenten dat uw baby wakker is in box, wieg of wandelwagen.

Het Kijkboekje is gemaakt van verschillende organisch katoenen stoffen met schuimrubberen vulling. Het Kijkboekje is zo vormgegeven dat deze door de spijltjes van een box of babybedje kan worden gevlochten. Het bevat geen losse onderdelen of lintjes waardoor het veilig en goedgekeurd babyspeelgoed is. Zowel de organische stoffen als de zwarte bedrukte patronen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn dus veilig voor (sabbelende) baby's. Het Kijkboekje kan bovendien 'gewoon' in de wasmachine worden gewassen op 30º C.

Natur-elle brengt drie verschillende modellen op de markt: STOER, LIEF en HOLLAND. Het Kijkboekje STOER is groen/bruin/blauw van kleur en speciaal voor de wat stoerdere jongens babykamer. LIEF is gemaakt van rood/roze gecombineerd met bloemetjes bedrukte biokatoenen stoffen, speciaal voor meisjes. En HOLLAND is, zoals de naam al zegt, gemaakt van frisse rood, wit en blauwe biokatoenen stoffen. Dit laatste Kijkboekje past perfect in de Hollandse rood-wit-blauwe trend. De voorkant van alle Kijkboekjes bestaat uit 5 verschillende zwart/wit patronen, waarnaar baby's kunnen kijken.
Afhankelijk van het soort verpakking (cadeaudoosje of lintje) bedraagt de winkelverkoopprijs ¤19,95 of ¤17,95.

Op de volgende pagina vindt u een overzicht van alle modellen:
www.natur-elle.nl/index.php?cPath=106_128

Meer achtergrondinformatie over het Kijkboekje kunt u vinden via onderstaande link:
www.natur-elle.nl/kijkboekje.html





Ingezonden persbericht