KNSB

Schaatsers per helikopter door het land!
publicatie: 9-10-2008

KNSB Schaats Open Dag | Meld je nu aan

KNSB Schaats Open Dag 2008, THE ULTIMATE ICE EXPERIENCE

Hoogland (KNSB) - De KNSB organiseert op 22 oktober de Schaats Open Dag voor alle schaatsfans. Dit jaar niet alleen in Thialf Heerenveen, maar ook op IJsbaan Twente in Enschede, De Uithof in Den Haag en De Vechtsebanen in Utrecht! Het doel is om er echt een landelijke Schaats Open Dag van te maken!
Het thema 'ontmoet je schaatsheld' blijft staande, en daarom komen alle schaatshelden vanuit Heerenveen naar de verschillende banen toe! Per helikopter.

Om half 2 vliegen Sven Kramer, Carl Verheijen, Annette Gerritsen en Jacques de Koning vanaf het parkeerterrein van Thialf naar De Vechtsebanen in Utrecht. Simon Kuipers, Paulien van Deutekom, Ireen Wüst en Ben Jongejan vertrekken naar de Uithof in Den Haag. De nieuwe IJsbaan Twente in Enschede krijgt een bezoek van Erben Wennemars, Wouter olde Heuvel, Gretha Smit en Mark Tuitert.

Op iedere locatie worden de topschaatsers ontvangen door DJ's van Radio Veronica! Ze worden kort geïnterviewd en geven daarna een spectaculaire demonstratie. Geluksvogels die zich hebben aangemeld via KNSB.nl kunnen handtekeningen halen bij de schaatsers. Op alle drie de locaties worden door officiële instructeurs langebaanclinics en kunstrijclinics georganiseerd, waarvoor de entree gratis is. Deelnemers dienen zich alleen even aan te melden via KNSB.nl

In Heerenveen blijven de topschaatsers die niet per helikopter door het land gaan in Thialf om daar clinics te verzorgen!

KNSB Schaats Open Dag | Meld je nu aan >>>