Gemeente Boxtel


Lidy Ietswaart zelfstandig verder - relatie met gemeente blijft

Lidy Ietswaart legt functie van coördinator communicatie per 1 januari 2009 neer en start eigen bedrijf waarin ze taken voor gemeente blijft doen.

Link:
http://www.boxtel.nl/nieuws.php
Lidy Ietswaart legt met ingang van 1 januari 2009 haar functie als coördinator communicatie bij de gemeente Boxtel neer. Zij maakt zich zelfstandig en neemt in haar eigen communicatiebureau een aantal van haar taken bij de gemeente mee. Dat is de uitkomst van gesprekken die de gemeente en de coördinator communicatie de afgelopen tijd in een uitstekende sfeer met elkaar hebben gevoerd over de toekomst van de een en de ander. De gemeente wil de communicatie in de komende jaren verder intensiveren en Lidy werkt de laatste jaren niet meer full-time en nadert haar pensioengerechtigde leeftijd.
Partijen zijn nu met elkaar overeengekomen dat Lidy, vooralsnog tot haar pensionering, werkzaamheden voor de gemeente Boxtel blijft verrichten en daarbij ook de ruimte krijgt zich als freelancer te ontplooien.Een formeel afscheid is aan de orde als zij op 1 april  2010 volledig met FPU gaat. Wel is dit een moment van uitgesproken respect en waardering.
De gemeente Boxtel bedankt Lidy voor haar betrokken inzet en haar streven naar kwaliteit bij de communicatie van de gemeente met haar burgers, waar zij 29 jaar haar stempel op heeft gedrukt.
Lidy dankt de gemeente Boxtel voor het jarenlange vertrouwen en de ruimte die zij kreeg om de communicatie tussen gemeente en gemeenschap met hart en ziel vorm en inhoud te geven.

22-10-2008


Gemeente Boxtel
0411 - 655 911
gemeente@boxtel.nl