Cees gaat voor een snelle, ferme en persoonlijke verzuimaanpak

23/10/2008 09:33

ArboNed NV

ArboNed lanceert nieuwe formule

Cees gaat -ook buiten kantoortijd- voor een snelle, ferme en persoonlijke verzuimaanpak

Cees is een nieuwe formule binnen de arbodienstverlening. Cees is een doortastende casemanager die zich met name richt op landelijke organisaties die opereren met vestigingen en die óók buiten de reguliere kantoortijden diensten verlenen. Cees helpt vestigingsmanagers die druk zijn met de dagelijkse leiding , op ferme en persoonlijke wijze het ziekteverzuim aan te pakken.

Ziekteverzuim op vestigingen kan nu nog beter aangepakt worden door actief casemanagement. Vanaf dag 1 komt Cees in actie en ondersteunt de vestigingsmanager bij het aanpakken van het ziekteverzuim. Op ziekmeldingen wordt meteen adequaat gereageerd, waardoor op dezelfde dag afspraken gemaakt kunnen worden met de zieke medewerker, waarna ook bij de vestigingsmanager snel bekend is hoe de opvang van werk geregeld moet worden.

Hoe werkt Cees?

Cees neemt in het geval van afwezigheid de zorg voor de medewerker over. Vanaf het moment van ziekmelding gaat hij direct aan de slag en heeft hij persoonlijk contact met de medewerker. Cees neemt geen genoegen met een makkelijk antwoord. Ook wijst hij, waar nodig, de medewerker op zijn eigen verantwoordelijkheid om weer zo snel mogelijk aan het werk te gaan of hij bespreekt de mogelijkheden van passend werk. Is er kans dat de afwezigheid langere tijd gaat duren, dan spreekt Cees direct vervolgstappen af. Dit kunnen bijvoorbeeld interventies van een bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijkwerker of andere professional zijn. Achter Cees staat ArboNed, waardoor Cees direct beschikking heeft over een ruime populatie van ervaren professionals.

Cees is uniek in de arbomarkt vanwege z'n persoonlijke en ferme aanpak. Cees is snel en altijd bereikbaar. Cees is dé verzuimformule voor de drukke vestigingsmanager.


----- einde persbericht -----





http://www.ceesmanager.nl