Ingezonden persbericht


Persbericht
Haarlem, 23 oktober 2008

HEMELS geschenk voor inwoners Asten

Icesave gedupeerde gemeente krijgt 6.000 bijbelglossy's

Alle inwoners van de Noord-Brabantse gemeente Asten kunnen binnenkort een gratis exemplaar van HEMEL tegemoet zien. HEMEL, glossy die verder kijkt, is een uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG). Aanleiding voor deze spontane actie van het NBG is de recente berichtgeving over de één miljoen euro die de gemeente Asten heeft uitstaan bij de IJslandse Landsbanki, het moederbedrijf van Icesave. Het NBG hoopt met dit gebaar de inwoners van de financieel zwaar gedupeerde gemeente een moreel steuntje in de rug te geven.

HEMEL, glossy die verder kijkt, brengt op geheel eigentijdse wijze het meest verkochte boek uit de wereldgeschiedenis, de Bijbel, voor het voetlicht. Kijk voor meer informatie op www.hemel.nu.

Het Nederlands Bijbelgenootschap
Het Nederlands Bijbelgenootschap zorgt ervoor dat de Bijbel zoveel mogelijk mensen bereikt en aanspreekt in binnen- en buitenland. In Nederland zorgt het NBG o.a. voor moderne, betrouwbare bijbelvertalingen en organiseert het projecten om de bekendheid van de Bijbel te vergroten. De Bijbel10daagse die 24 oktober start is hier een bekend voorbeeld van.

Noot voor de redactie (