NorthgateArinso's wereldwijde BPO-diensten behalen 'Powered by SAP'-kwalificatie
~ SAP certificeert de kwaliteit van NorthgateArinso's wereldwijde netwerk van HCM-dienstverlening ~

Nieuwegein - 23 oktober 2008 - De Business Process Outsourcing (BPO)-diensten van NorthgateArinso, een SAP® services-partner, zijn gekwalificeerd als 'Powered by SAP'. Via NorthgateArinso's BPO Provider Competence Center is het mogelijk om Human Capital Management (HCM)-oplossingen te leveren aan klanten wereldwijd. NorthgateArinso's dienstencentra voldoen aan strenge certificatiestandaarden. Hiermee heeft het bedrijf een volledig wereldwijd netwerk voor het bieden van HCM BPO-diensten, ondersteund door SAP-software. NorthgateArinso heeft momenteel gekwalificeerde dienstencentra in Spanje (Granada), Argentinië (Buenos Aires), de Verenigde Staten (Atlanta, GA), Polen (Katowice) en de Filipijnen (Manila). Via deze centra worden aan klanten BPO-diensten van hoge kwaliteit geleverd, gebaseerd op SAP-oplossingen.

Met door SAP-software ondersteunde dienstencentra in EMEA, Noord-Amerika en Azië, kunnen zowel internationale klanten als lokale klanten erop vertrouwen dat NorthgateArinso hoogwaardige HCM BPO-diensten levert. Deze ondersteunen SAP-oplossingen, met wereldwijd consistente service-niveaus. De wereldwijde benadering wordt sinds juli 2008 gehanteerd en ieder jaar vernieuwd.
Voorheen werden de dienstencentra van NorthgateArinso individueel gecertificeerd. Nu wordt voor het eerst het volledige dienstennetwerk gecertificeerd. NorthgateArinso is al lid van het 'BPO Services Powered bij SAP'-programma sinds de start in 2005.

"De kwalificatie van NorthgateArinso's wereldwijde BPO-diensten als 'Powered by SAP-software' is een hele mooie prestatie", zegt Luc Bossaert, Executive Vice President Business Development bij NorthgateArinso. "We hebben er vertrouwen in dat we overal ter wereld uitstekende Human Capital Management-oplossingen kunnen bieden aan gebruikers van SAP ERP Human Capital Management, gebaseerd op ons internationaal HR- en payroll-platform, 'euHReka'."

Het 'BPO Services Powered by SAP'-programma helpt BPO-leveranciers bij het effectief en gestandaardiseerd gebruiken van de huidige SAP-oplossingen voor hun dienstverlening. Dit verkleint de risico's die vaak worden geassocieerd met de outsourcing van bedrijfsprocessen. Het zorgt tevens voor een verlaging van de operationele- en migratiekosten.

"NorthgateArinso's dienstennetwerk in Amerika, EMEA en APAC, zijn technische kracht, vergaande kennis van ons platform en een sterk delivery-team plaatsen het bedrijf in een hele mooie positie om BPO-diensten op basis van SAP-oplossingen te leveren", zegt Eduard Kaussner, Global Head HCM BPO bij SAP AG. "Deze kwalificatie is verdiend en is een teken van vertrouwen voor huidige en toekomstige klanten die hun Human Capital Management-oplossingen op het SAP-platform willen baseren."

Noot voor redacties