Ingezonden persbericht


15 UNIEKE BEROEMDE SMURFEN : START HET BIEDEN!

Brussel, 10 oktober

Vandaag werd de volledige reeks Beroemde Smurfen in Brussel voorgesteld. Tijdens de Fijne Smurfdag Euro Tour creëerden beroemdheden als Axelle Red (België), Albert Uderzo (Frankrijk), de Benetton familie (Italië), Mikis Theodorakis (Griekenland) en vele anderen een XL Smurf van 1m20 groot. Nu verzamelen deze grote Smurfen in Brussel en zullen ze op 23 oktober ten voordele van UNICEF geveild worden. Vanaf vandaag kan iedereen een bod plaatsen en misschien de toekomstige trotse eigenaar worden van een exclusieve en unieke Beroemde Smurf.

Verjaardagsveiling 23 oktober, 18u00

Precies op de dag dat de Smurfen hun vijftigste verjaardag vieren zullen de Beroemde Smurfen geveild worden in de Gotische Zaal van het Brusselse Stadshuis. Alle opbrengsten van deze liefdadigheidsveiling gaan integraal naar UNICEF en zo ondersteunen de Smurfen de educatieve programma s van UNICEF. Op de website www.fijnesmurfdag.com is alle info over de veiling en de catalogus van Beroemde Smurfen terug te vinden. Iedereen kan één van deze exclusieve beelden kopen door aanwezig te zijn op de veiling in Brussel of door van op afstand mee te bieden.

Beroemde Smurfen Tentoonstelling

Hotel Le Méridien in Brussel biedt de kans om de volledige reeks Beroemde Smurfen live te ontdekken. Van 10 tot 17 oktober worden deze grote Smurfen in de lobby van het hotel tentoongesteld. Hotel Le Méridien is gelegen aan het Carrefour de l Europe, 1000 Brussel in België. De toegang is gratis!

Nederlandse Smurf

In Nederland creëerde cabaretier en TV presentator Jörgen Raymann een beroemde Smurf. Samen met zijn twee dochters en een nichtje heeft hij op basis van één van zijn eigen TV-karakters, Tante Ess, deze aparte Smurf ontworpen. Jörgen hoopt dat hij met het smurfen van deze Smurf een steentje kan bijdragen aan het werk van UNICEF, zodat alle kinderen op deze aarde beter kunnen smurfen.


- einde bericht -

Contact:

Joyce Aerts

T: +31 (0) 20 796 37 00

M: +31 (0) 652 08 41 17

Voor IMPS:

Fabienne Gilles

T: +32 (0) 2 652 02 20

M: +32 (0) 476 60 44 40

Voor TWINS:

Jeroen Rigole

T: +32 (0) 3 320 06 52

M: +32 (0) 475 78 63 88

In bijlage


- Lage resolutie versie van de Beroemde Smurfen catalogus


- Beeld van alle Beroemde Smurfen samen, vrij van rechten te gebruiken

www.fijnesmurfdag.com