Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Meet & greet met regisseur Eddy Terstall en actrice Esmarel Gasman Speciale vertoning van Vox Populi op donderdag 23 oktober

Utrecht, 22 oktober -- Op donderdag 23 oktober brengen regisseur Eddy Terstall en actrice Esmarel Gasman een bezoek aan het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Na afloop van Terstall's Vox Populi, die deze donderdag in première gaat, zullen zij alle vragen uit het publiek beantwoorden. Hoe verging het de regisseur en cast bij de totstandkoming van deze veelbesproken film? Ton Kars won voor zijn rol in deze film het Gouden Kalf voor Beste Mannelijke Bijrol.

Vox Populi is onderdeel van een drieluik van Terstall, met de thema's: de dood, seksualiteit en de rechtstaat. Dit drieluik begon hij met de film Simon in 2004, over de laatste levensjaren van een kankerpatiënt. Daarop volgde in 2007 SEXtet, met de rode draden liefde, seks en satire en als afsluiter komt donderdag 23 oktober Vox Populi uit. Hierin richt Terstall zich op de politiek, maar vooral ook op de achterkamerpolitiek.

Over Vox Populi
Vox Populi is een zwarte komedie over een doorgewinterde politicus in een midlifecrisis. Wanneer hij in aanraking komt met de volkse logica van zijn nieuwe schoonfamilie, heeft dit ingrijpende gevolgen voor zijn politieke optreden en zijn privéleven.

Vox Populi, incl. nagesprek met Eddy Terstall en Esmarel Gasman Donderdag 23 oktober, 19:00 uur
Louis Hartlooper Complex | Tolsteegbrug 1
Toegang: ¤ 7,50 / ¤ 6,50
Reserveren: 030 2320450 (aanbevolen)

Meer informatie:
www.hartlooper.nl
www.A-film.nl

EINDE PERSBERICHT

Contactgegevens:
Anke Nicolai

Publiciteit & Evenementen

Louis Hartlooper Complex

T: 030 2320452