Utrecht, oktober 2008

The artist known as Prince!

21 Nights

Uniek kijkje in het leven van een superster

Prince Rogers Nelson - beter bekend als Prince - groeioeide in de jaren '80 uit tot een van de grootste popartiesten aller tijden. Met zijn bijzondere, eigen geluid en zijn virtuoze gitaarspel wist hij vele duizenden fans aan zich te binden. Over het leven van Prince àchter de schermen was tot nog toe niet veel bekend. Met het boek 21 Nights komt hierin verandering!

Bestellen:

21 Nights + CD
21 Nights + CD
Prince


21 Nights - de titel is een verwijzing naar de 21 conccerten die Prince vorig jaar in Londen gaf - biedt de PPrince-fan een uniek kijkje in het leven van popidool Prince. Fotografe Randee St. Nicholas volgde Prince overal: onstage, backstage...¦ zelfs in zijn slaapkamer! Een ongeëvenaard, menselijk en toch glamoureus portret van de artiest is het prachtige resultaat.

Naast 124 prachtige, fullcolour-, nooit eerder gepubliceerde foto's bevat 21 Nights ook voorbeelden van Prince's beeldende poëzie én teksten van nieuwe songs. Om de ervaring compleet te maken is bij het boek een unieke cd gevoegd: Indigo Nights. Op deze cd - die alleen in combinatie met het boek verkrijgbaar is - zijn naast de songs van de senssationele, uitverkochte Londense concerten ook bijzondere muzieksessies buiten de shows om te horen: zeldzame opnamen van een muzikaal genie.

21 Nights is een boek dat iedere Prince-fan zou moeten bezitten!

De auteur
Randee St. Nicholas fotografeert al jaren supersterren en iconen. Voor haar lens verschenen onder anderen Bob Dylan, Diana Ross en Rod Stewart. Haar foto's worden gekenmerkt door een mix van glamour, kracht en gevoeligheid.

21 Nights
-- Engelstalige editie met cd Indigo Nights/Live Sessions Prince & Randee St. Nicholas
Gebonden, 256 pagina's
ISBN 978 90 215 3949 2
Prijs: ¤ 39,95>