Ingezonden persbericht

Persbericht

Pegasystems' verbeterde Solutions Framework voor financiële instellingen verlaagt operationele kosten

Amsterdam, 23 oktober 2008 - Pegasystems (NASDAQ: PEGA), toonaangevend leverancier in Business Process Management, heeft zijn Financial Services Industry Foundation Framework (FSIF) op een aantal punten verbeterd waardoor financiële instellingen beter in staat zijn om servicing backbones te realiseren. Deze servicing backbones zorgen voor een snelle verlaging van operationele kosten, stimuleren omzetgroei en verbeteren de klanttevredenheid. Bovendien ondersteunen ze de belangrijkste processen tussen de verschillende departementale 'eilandjes'.

Het FSIF van Pegasystems voorziet in werkprocesmodellen voor veelvoorkomende bancaire handelingen, zoals het openen van een rekening en inschrijven van nieuwe klanten, het afhandelen van klantvragen, het automatiseren van reclamaties in het betalingsverkeer en het onderzoeken van frauduleuze en verdachte activiteiten. Klanten kunnen direct implementeren en toepassen en eenvoudig aanpassen aan hun eigen wensen zonder extra codes.

Andere waardevolle verbeterpunten van FSIF zijn:
* Geactualiseerde ontwikkelmodellen die hergebruik en het delen van applicatiecomponenten binnen alle afdelingen en kanalen van een organisatie maximaliseert;
* Verbeterde datamodellen met meer industriestandaarden, waaronder het Information Framework datamodel van IBM;
* Nieuwe enterprise case management mogelijkheden waardoor organisaties nog beter in staat zijn om bepaalde werkzaamheden rechtstreeks naar de juiste afdeling of derde partij te sturen;
* Automatische lokalisatie voor wereldwijd gebruik.

"Aangezien BPMS een goed voorbeeld is van een ommekeer van een traditioneel, gecodeerde benadering naar geautomatiseerde bedrijfsprocessen, verwachten klanten dat leveranciers niet alleen de ontwikkel- en runtimeomgeving aanbieden, maar ook het ontwerp van bedrijfsprocessen om op die manier sneller te kunnen implementeren", aldus Janelle Hill, research vice president bij Gartner. "Voorgedefinieerde proces frameworks, modellen, regels en services voor verticale industrieën en horizontale bedrijfsfuncties zijn een van de belangrijkste onderdelen van elke business process management oplossing."

"Door het Financial Services Industry Foundation Framework te gebruiken, zijn organisaties in staat om bedrijfsoplossingen met een hoge toegevoegde waarde veel sneller in te zetten, met hogere kwaliteit en een groeiend niveau van hergebruik binnen de organisatie", aldus Willy Fox, senior director, Financial Services bij Pegasystems. "De servicing backbones die hierdoor ontstaan kunnen gemeenschappelijke processen standaardiseren over de individuele eilandjes heen. Dit zorgt voor een effectievere bedrijfsvoering en hogere klanttevredenheid."

Pegasystems' Financial Services Industry Foundation Framework is per direct beschikbaar en is onderdeel van een serie van industrie frameworks ontwikkeld door Pegasystems die de time to market van servicing backbones versnelt.

Meer informatie over FSIF is te vinden op: http://www.pega.com/Products/Retail_Banking_Industry_Framework.asp.

Meer informatie over Pegasystems' servicing backbones is te vinden op:
http://www.pega.com/content/media/2min/sb/Pega_BldgChg_preso_js.html

Pegasystems, Regus WTC, Zuidplein 36, 1077 XV in AMSTERDAM
Telefoon: 020 7997941

Over Pegasystems
Pegasystems (NASDAQ: PEGA), leider in Business Process Management, levert software waarmee 's werelds meest geavanceerde organisaties hun omzetgroei, productiviteit en flexibiliteit kunnen optimaliseren. Klanten gebruiken de bekroonde SmartBPM® suite ter verbetering van hun klantenservice, het bereiken van nieuwe markten en vergroting van hun operationele effectiviteit. Met behulp van de gepatenteerde SmartBPM technologie van Pegasystems zijn bedrijfsapplicaties eenvoudig te ontwikkelen en aan te passen door zakelijke doelstellingen direct vast te leggen, zonder handmatig te hoeven programmeren.

De SmartBPM® oplossing van Pegasystems verenigt pure BPM-software en een intelligente Business Rules Engine in één technologie waarmee organisaties snel kunnen anticiperen op steeds veranderende marktomstandigheden. De 'Build for Change®' technologie stelt ondernemers en IT- medewerkers in staat beter te presteren dan hun concurrenten. De Pegasystems' suite is aangevuld met een reeks solution frameworks gebaseerd op de normen en standaarden van toonaangevende organisaties binnen de financiële dienstverlening, de verzekeringswereld, de gezondheidszorg, de overheid, life science, communicatie, de productie en andere industrieën.

Het hoofdkantoor van Pegasystems is gevestigd in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over Pegasystems op: www.pega.com

All trademarks are the property of their respective owners.



Ingezonden persbericht