Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, Amsterdam 23 oktober 2008

Telegraaf Tijdschriften Groep brengt "Brard"

De Telegraaf Tijschriften Groep is met Patty Brard overeengekomen om een heruitgave van het tijdschrift "Brard" te brengen in samenwerking met Weekblad Privé. Het magazine is gepland voor het voorjaar van 2009 en het gaat vooralsnog om een eenmalige uitgave.

De Telegraaf Tijdschriften Groep is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over De Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG):
De Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG) is onderdeel van Telegraaf Media Nederland. TTG is een multimediale uitgeverij met in haar portfolio de tijdschriften Privé, VROUW, CosmoGirl!, JAN, Hitkrant, Elegance, Autovisie, FHM, Residence en MotoPlus en de succesvolle online community Habbo Hotel.

Over Telegraaf Media Nederland:
Telegraaf Media Nederland is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep) en omvat een belangrijk gedeelte van de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, Basismedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, Pilarczyk Mediagroep, Telegraaf Productiehuis, WebRegio Media en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV'netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en - platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.

Noot voor de redactie (