Seminar "Host Bewust"


Trends en kostenbesparingen in de hosting wereld

TILBURG, 20081003 -- Op donderdag 23 oktober om 16.00 uur vindt in Van der Valk Hotel Breukelen het seminar "Host Bewust" plaats. ECOserver organiseert dit seminar voor hosting bedrijven, die geïnteresseerd zijn in trends op het gebied van hosting en mogelijke kostenbesparingen.

Hosten wordt steeds uitgebreider, de mogelijkheden en de eisen van de klanten groeien enorm, maar ook de kosten blijven groeien. "Bijblijven en inspelen op de ontwikkelingen, daar gaat het om!" aldus Ad van de Put van ECOserver. "Dagelijks zie ik ontwikkelingen en mogelijkheden voor me, die de hosting wereld gewoon moet weten! Vandaar dat we het belangrijk vinden dit seminar "Host Bewust" te organiseren".
Tijdens een gevarieerd programma worden trends en kostenbesparingen vanuit verschillende kanten belicht. Bedrijven die niet stilstaan in deze dynamische hostingwereld leggen, naast ECOserver, Avocent en Vaultex, uit wat de mogelijkheden zijn. Marc Gauw (NL-IX) belicht de kostenbesparing door optimaal gebruik van de beschikbare internetcapaciteit. Na de pauze geeft Sergey Pankin (Parallels) een live demo over de wijze waarop de hosting-omgeving kan worden geautomatiseerd. Daarna vertelt Paul Naish (Geist) meer over de mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing door middel van onder andere monitoring.

Het programma op donderdag 23 oktober:
15.30 uur ontvangst
16.00 uur opening en introductie door ECOserver - Jack Hamelink
16.10 uur NL-IX - Mark Gauw "Internet capacity for volume and mission-critical users"
16.35 uur Avocent - Marcel van Zwienen "Total data centre solutions"
17.00 uur Vaultex - Vincent Liebe "Datacenter Efficiëntie"
17.25 uur pauze met een eenvoudige maaltijd en een drankje
18.15 uur Parallels - Sergey Pankin "Automation in Action" (Engelstalig, live demo)
18.40 uur Geist - Paul Naish "Cost saving: Monitoring power and environment in the network room"
19.05 uur ECOserver - Ad van de Put "Kostenbesparing op energieverbruik
van servers"
19.30 uur afsluiting met een drankje

Wilt u het seminar bijwonen, schrijft u zich dan in via onze website www.ECOserver.nl/seminar. Deelname is gratis, maar VOL=VOL.
Meer informatie over de sprekers is te vinden op www.ECOserver.nl/seminar.





Ingezonden persbericht