Hampshire Putten eerste hotel in Benelux met IITT accreditatie

24/10/2008 10:11

Hampshire Hospitality & Leisure

Kwaliteit; een Must, Mythe of noodzaak. Dit was het thema tijdens het tweede IITT Benelux Event in Utrecht. Tijdens dit event werd het IITT certificaat uitgereikt aan Hampshire Inn - Mooi Veluwe in Putten.

De IITT heeft als leden IT multinationals zoals Capgemini Academy, Ricoh Europe en New Horizons. Ook opleiders als NIMO en VDS zijn aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk voor de trainingsindustrie. Sinds kort mag dus ook Hampshire Inn - Mooi Veluwe zich een officieel erkend learning facility noemen. Het "Accreditation"- programma ervaren leden van de IITT als de meerwaarde voor hun organisatie en herkennen het onderscheidende vermogen ten opzichte van andere certificeringen.

De missie van IITT is om de belichaming van kwaliteit in de Benelux te worden (in Groot Brittannië is IITT in de trainingsindustrie reeds een begrip). Een vraagbaak voor gebruikers en aanbieders op alle gebieden van kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen heeft de IITT Benelux een Adviesraad die mede de richting bepaald bij het samenstellen van de inhoud van het accreditatieproces.

Hampshire Inn - Mooi Veluwe is een 3-sterren hotel gelegen midden in het bos op een park van 3 hecataren met 79 comfortabele hotelkamers, á la carte restaurant, hotelsauna en Grand Café "Royal" met terras. Het hotel opent eind oktober een nieuwe conferentiegebouw en beschikt dan over 11 volledig geoutilleerde conferentieruimtes. Hampshire Inn - Mooi Veluwe is tevens het vaste learning center van de Capgemini Academy.

' Wij zijn trots op deze primeur en kwaliteitskeurmerk ' aldus Ronald Cordes van Hamphire Inn - Mooi Veluwe; het is belangrijk om kwaliteit meetbaar te maken en dit certificaat geeft ons de bevestiging dat het goed zit met onze dienstverlening en interne processen.