Vlaamse Overheid

(N211) uitgesteld

Grimbergen: nachtwerk Vilvoordsesteenweg (N211) uitgesteld

Vlaamse overheid

vrijdag 24 oktober 2008

De asfalteringswerkzaamheden die Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant eerder aankondigde voor 24 oktober, worden uitgesteld naar woensdag 29 en donderdag 30 oktober. De asfaltlaag van de Vilvoordsesteenweg (N211) wordt dan 's nachts vernieuwd vanaf de Spaanse Lindebaan tot aan de grens met Vilvoorde. De N211 wordt woensdag- en donderdagavond afgesloten voor het verkeer om 20:00 uur, en wordt telkens opnieuw opengesteld worden voor het verkeer om 6:00 uur.

De werkzaamheden worden uitgesteld, omdat de voorbije dagen is vastgesteld dat niet alleen de toplaag maar ook de onderlaag van het wegdek tussen de grens met Vilvoorde en de Groot-Molenveldlaan aan onderhoud toe is.

Het verkeer richting Meise zal omgeleid worden via de Vlierkensstraat, de Albert I-laan, de Warandelaan, de Opperveldlaan, de Leeuwerikenlaan, en de Sint-Annalaan/Hellebeekstraat/Brusselsesteenweg (N202). Het verkeer richting Vilvoorde zal omgeleid worden langs de Sint-Servaasstraat, de Spaanse Lindebaan, de Sparrenlaan, de Populierendallaan, en de Groot-Molenveldlaan. Vanaf daar zal het verkeer kunnen doorrijden naar de Grimbergsesteenweg (N211), en via de Vaartdijk naar de Vuurkruisenlaan.

Vanaf 6:00 uur wordt de huidige, aangepaste verkeerssituatie opnieuw ingesteld: het verkeer vanuit Meise wordt dan opnieuw omgeleid via de Strombeek-Beverselaan, en het verkeer vanuit Vilvoorde zal zonder omleidingen kunnen verlopen.

De werkzaamheden aan de N211 worden uitgevoerd in opdracht van de gemeenten Grimbergen en Meise, en worden mee gefinancierd door het Vlaamse Gewest. De prijs van de werkzaamheden bedraagt 5.2 miljoen euro (incl. BTW). De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer Verhaeren en co.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Anton De Coster, communicatieverantwoordelijke Tel: 02 257 23 00
Fax: 02 257 23 80
Email: wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be