Reiki Festival 2008

06/10/2008 15:32

Stichting Cantina Del Reiki

Op zondag 26 oktober van 9 tot 5 uur wordt weer het Reiki Festival georganiseerd. Het is open voor alle Reikirichtingen en -scholen. Er zijn vele Reikistromingen met veel verschillende namen. Maar de basis is het kunnen toepassen van de Reiki-energie. Het Reiki Festival brengt al die mensen en opvattingen op één dag per jaar bijeen om elkaar te ontmoeten. Het effect wanneer meerdere Reikibeoefenaars bij elkaar komen is dat de totale energie op zo'n dag sterk groeit. Dat opent het hart en kan gelukkig maken. Het kan helpen bij persoonlijke groei en om helder inzicht te verkrijgen. De dag vindt plaats op onze prachtige Veluwe in het midden van het land in Congreshotel De Werelt in Lunteren. De kosten zijn 89 euro per persoon. Daar is alles bij inbegrepen: lunch, koffie, thee, een Reikibehandeling en de keuze uit verschillende workshops. Er zijn geen extra kosten. Opgeven via www.reikifestival.eu

Het Reiki Festival 2008 wordt georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Reiki Koepel. Deze stichting heeft tot doel Reiki te bevorderen en bekend te maken. Ondanks alle verschillen is de opvatting dat alle mensen gelijk zijn en dat alle Reikibeoefenaars eenzelfde doel hebben: genezing, geluk en innerlijke vrede.

Het Reiki Festival wordt zo genoemd omdat het samenzijn in de Reiki-energie voor de aanwezigen een feest is. De verschillende activiteiten tijdens de dag maken het tot een echt festival!

Reiki in Nederland

Reiki is nu na 24 jaar in Nederland een bekend begrip geworden. Naar schatting hebben meer dan een miljoen Nederlanders een Reikicursus gevolgd. Ze passen het op zichzelf toe of behandelen familieleden. In alle beroeps- en bevolkingsgroepen vind je ze, de Reikibeoefenaars. Velen gebruiken Reiki als een zeer persoonlijke energetische en spirituele ondersteuning in hun leven en praten er niet veel over. Anderen zijn meer naar buiten gericht en behandelen ook andere mensen of hebben zelfs een eigen Reikipraktijk. Nog weer anderen geven les als Reikimaster. In Nederland zijn relatief meer Reikibeoefenaars dan in de omringende landen.

Eens per jaar is er een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en meer te ontdekken over wat je met Reiki kunt doen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.reikifestival.eu