Landelijk Aktie Komitee Scholieren


Uitnodiging herfst thema-ALV

Op zondag 26 en maandag 27 oktober 2008 houdt het LAKS weer haar halfjaarlijkse Algemene LedenVergadering (ALV)! Als lid van het LAKS ben je van harte uitgenodigd! Hier kun je meer informatie over de ALV vinden.

Locaties en routebeschrijving

Zondag

Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) - www.uck.nl Het UCK is gelegen aan het Domplein 4 en is vanaf station Utrecht Centraal gemakkelijk te bereiken met meerdere stadsbussen, uitstappen bij halte Domplein. Voor meer info kun je het beste kijken op www.9292ov.nl.

Avondeten
Iedereen mag op eigen gelegenheid de avondmaaltijd nuttigen. Dit kan goedkoop bij bijvoorbeeld Mr Jack's (www.mrjacks.nl) of Saigon (www.restaurantsaigon.nl), beide gelegen aan de Voorstraat. Verder zijn er meerdere kleine restaurantjes te vinden in de binnenstad van Utrecht.

Overnachting
StayOkay Bunnik - www.stayokay.com/bunnik
We zullen dit jaar, net als vorig jaar, overnachten in de StayOkay in Bunnik.

Maandag
Jacobi Theater - www.jacobi-evenementen.nl
De leden die overnachten in de StayOkay reizen met de organisatie mee. Als je pas vanaf maandag aanwezig kunt zijn, kun je zelfstandig naar het Jacobi Theater komen. Verlaat het perron van Utrecht CS via de uitgang Leidseveer. Ga beneden in tunnel naar rechts. Steek de Catharijnesingel over, loop een stuk door en ga links de St. Jacobsstraat in (tussen de C&A en de Bijenkorf). Daar is het aan de linkerkant op nummer 12.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden via deze website, klik hier voor het inschrijfformulier.
Belangrijk: uiterlijk 12 oktober wil de StayOkay weten hoeveel mensen er blijven overnachten. Het liefst dus vóór 12 oktober je aanmelden, dan ben je verzekerd van een bed!

Verder

De concrete invulling van het programma krijg je een aantal dagen van te voren te weten.
De voorlopige vergadertijden zijn:
Zondag: 13.00-17.00 uur
Maandag: 10.00-17.00 uur

Bij de opening op zondag zul je een congresreader uitgereikt krijgen, waarin alle stukken zullen staan. In de bevestigingsmail die je zult ontvangen wordt deze ook bijgevoegd. Als je een motie wil indienen moet dat ook voor 12 oktober.

We hopen dat we je zo voldoende hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact op nemen met Mara (secretaris) via 06-29129738 of mara@laks.nl.