Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sneek, 20 oktober 2008

Impact start nieuw seizoen groots

Sneek - het nieuwe winterguard seizoen is voor de meeste colorguard verenigingen reeds van start gegaan. Zo ook voor Impact Colorguard uit Sneek. Met maar liefst 45 leden zijn zij vorige maand met de voorbereidingen begonnen van een nieuw seizoen waarin succes evenaren en overtreffen centraal zal staan, maar bovenal veel plezier maken. Afgelopen seizoen debuteerde, promoveerde en won de vereniging. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen waardoor de vereniging in 2009 deel mag nemen met 3 groepen in verschillenden klassen.

Impact dacht er afgelopen seizoen al over om de groep op te splitsen in een groep voor de prep-klasse (soort voorbereidende klasse) en een groep voor de AA-klasse. Dit is de klasse waarin Impact in 2008 deelnam. Hiermee wilde Impact de niveauverschillen binnen de groep overbruggen. Maar door erg veel animo van zowel oudere als jongere mensen heeft Impact besloten om naast de AA- en de prepklasse ook deel te gaan nemen in de Cadet klasse. Hierin zitten alle jonge enthousiastelingen tot 12 jaar.

En juist deze jongste groep houdt er een druk agenda op na. Zij treden namelijk 31 oktober aanstaande al voor de eerste keer op. Dit optreden vindt plaats in wijkgebouw de Spil in Tinga te Sneek. Aangezien de groep begin september pas begonnen is met trainen zal er nog flink aangepoot moeten worden om op tijd een mooi optreden te verzorgen. Behalve 31 oktober mogen de cadets naar alle waarschijnlijkheid ook optreden op 11 november tijdens het Lampionfeest. En dan staat er tot slot nog een optreden gepland op 29 november in het Dr. Wumkeshûs in Sneek. Voor meer informatie kunt u de website in de gaten houden: www.impact-colorguard.com

Behalve veel belangstelling voor lidmaatschap zijn er ook bedrijven die hun naam graag aan de vereniging willen verbinden. Zo zorgt Johannes de vries van Skûtsje Gerrit de vries ervoor dat alle cadets van Impact een nieuw T-shirt krijgen. Het Old Burger Weeshuis heeft een wedstrijdvloer gesponsord en de Gruijter is de maker van deze vloer. Fifty Six sponsort alle cadets een tas. Kortom, het gaat Impact voor de wind!

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u terecht bij Esther Hadders, info@estherhadders.com; 06-28524927, of via onze website: www.impact-colorguard.com

---- --