Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Ondernemersprijs Nieuw West

24 juli 2008
Nieuw West introduceert dit jaar de Ondernemersprijs. Een jury van topondernemers, zoals modeontwerper Aziz Bekkaoui en bestuurders, reikt onder voorzitterschap van Wim Kok de prijs uit. De beste, creatiefste en/of innovatieve ondernemer ontvangt een bedrag van EUR15.000.

De Ondernemersprijs Nieuw West is in het leven geroepen om nieuw ondernemerschap en netwerken in Nieuw West te stimuleren, maar ook om bestaand ondernemerschap te koesteren. Een goed economisch klimaat zorgt namelijk voor werkgelegenheid, integratie, ontwikkeling en meer inkomen.

prijsnw_banner125x125.gif (437 Kb)

Inschrijving en selectie

Inschrijven kan vanaf 14 juli tot en met 23 augustus op www.ondernemersprijsnieuwwest.nl. Uit de inschrijvingen worden maximaal 15 ondernemers geselecteerd. In september bezoekt de jury de ondernemers. Tijdens deze bedrijfsbezoeken wordt er getoetst op strategie, innovatie en durf, maar ook op organisatie, personeel en financiën. Verder kijkt de jury naar de klantrelaties en de binding van de ondernemer met Nieuw West.

Uitreiking

Uit de 15 ondernemers worden uiteindelijk drie kanshebbers genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 27 oktober in restaurant Cedars in Slotervaart. Onder het genot van muziek en eten wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Ondernemersprijs Nieuw West is een initiatief van Koers Nieuw West (een samenwerkingsverband van de centrale stad en de stadsdelen Bos en Lommer, Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart).