Ingezonden persbericht


Paul Staal commercieel directeur Terberg Leasing

Utrecht, 10 oktober 2008 - Vanaf 1 oktober jongstleden wordt de functie van commercieel directeur bij Terberg Leasing ingevuld door Paul Staal. Hij volgt daarmee Ric van Leusden op, die zich met zijn werkzaamheden voornamelijk zal gaan richten op de Terberg Lease Academy, waarbij kennisoverdracht naar medewerkers en relaties centraal staat.

Paul Staal is ruim twintig jaar werkzaam bij Terberg Leasing en heeft door de jaren heen verschillende disciplines van het leasevak doorlopen en diverse leidinggevende functies bekleed.

Paul Staal: "Ik heb autoleasing altijd de hogeschool voor dienstverlening gevonden. Daarom heb ik destijds heel bewust voor het leasevak gekozen. Binnen leasing zit alles. Dynamiek, diepgang en passie. Je moet kennis hebben en kunnen sparren op een hoog strategisch niveau en tegelijkertijd mag het ook gaan over techniek en autorijden. Daarnaast heb ik bij het bedrijf de mogelijkheid gekregen me continu te ontwikkelen en heb ik het geluk gehad met een aantal inspirerende mensen te werken, die me verder hebben laten reiken dan ik zelf voor mogelijk had gehouden."

Jan van Delft, algemeen directeur van Terberg Leasing: "Paul Staal is met recht een allrounder in het leasevak te noemen en een doorgewinterde salesman, die als het ware bij Terberg Leasing is opgegroeid . Hij maakt het directieteam van Terberg Leasing compleet."

Het directieteam van Terberg Leasing is verder als volgt samengesteld:
- Jan van Delft, algemeen directeur

- Dirk Jan Wismeier, financieel directeur

- Henk Vonhof, operationeel directeur

- Marlies Terberg, marketing en communicatie. directeur

Als bijlage vindt u een foto van Paul Staal.

Over Terberg Leasing:

Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Groep, die haar oorsprong vindt in 1869 en al bijna 140 jaar het karakter van het familiebedrijf heeft weten te behouden. Terberg Leasing is met 22.000 personenauto s en bedrijfswagens in het wagenpark, een van de top tien spelers in de leasebranche. Of kijk op http://www.terbergleasing.nl/