Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 27 oktober 2008

BNN PRESENTS ALICIA KEYS EN COLDPLAY!

Muziekliefhebbers opgelet! BNN zendt in november een muziekspecial uit van Alicia Keys en herhaalt het in juni uitgezonden concert van Coldplay. Op 1 november van 00.45 tot 01.20 uur kunnen fans genieten van Alicia Keys en op 8 november van 00.35 tot 01.05 uur zorgt Coldplay voor een muzikale afsluiting van de dag. Beide concerten zijn te zien bij BNN op 3.

In juni wist BNN Coldplay naar Nederland te halen voor een zeer exclusief concert in poptempel Paradiso in Amsterdam. Kaarten hiervoor waren alleen door de echte diehard-fans te winnen via een speciale 3FM/BNN-actie. Onder het motto 'How Cold Can You Play' bezorgden de mannen van Coldplay de gelukkige winaars een weergaloos optreden. Op zaterdag 8 november zendt BNN dit concert, met ondermeer nummers van het album Viva La Vida, op veler verzoek nog één keer uit.

Alicia Keys is hot! De Amerikaanse soul-zangeres verkoopt wereldwijd miljoenen cd's en ook haar laatste album, As I Am, is een daverend succes. Ter ere van dit nieuwe album nam Alicia in juli een muziekspecial op waar zij zes van haar grootste hits live ten gehore bracht. In een sfeervol oud theater in Londen schitterde Alicia Keys met haar hits; You Don't Know My Name, Fallin, Superwoman, No One, Teenage Love Affair en If I Ain't Got You. Alle fans van Alicia Keys, kunnen op zaterdag 1 november genieten van de tv-registratie van dit bijzondere optreden bij BNN op 3.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, nienke.van.ankeren@bnn.nl