Ministerie van Defensie

DEFENSIE EVENEMENTENKALENDER

28 - ON THE AIR MEMORIAL CONCERT

Wat: Het Luchtmachtorkest presenteert op dinsdag 28 oktober een concert met een speciaal programma voor Veteranen. Locatie is het World Forum Theater te Den Haag. Aanwezig is onder meer Mr. Pieter van Vollenhove. Ook U kunt dit bijzondere en eenmalige concert bijwonen.

Op het programma staat Nederlands en Amerikaans repertoire. Het zangtrio Yes Sister, Jazz Sister is gespecialiseerd in het Andrew Sister repertoire. De drie zangeressen nemen de veteranen mee naar de bevrijdingsperiode van weleer. Musicalartiesten Brigitte Nijman en Martin van der Starre brengen daarentegen bekend Nederlandstalig repertoire. Dirigent is Majoor Jos Pommer.

Het concert wordt georganiseerd door Het Comité Last Post Nederland 1940-1945 i.s.m. Checkpoint en het Veteraneninstituut en is aangeboden door de Commandant Luchtstrijdkrachten. Het concert is een eerbetoon aan de tijdens de Tweede Wereldoorlog omgekomen piloten en bemanningsleden in de luchtstrijd boven Nederlands territorium en voormalig Nederlands-Indië.

Wanneer: Dinsdag 28 oktober

Waar: World Forum Theater, Den Haag

Openingstijden: Het concert begint om 20.00 uur

Meer informatie: Veteranenpashouders bestellen hun kaarten bij het Veteraneninstituut in Doorn: 0343-474147. Overige bezoekers bestellen eenvoudig online op: www.luchtmachtkapel.nl/shop en ga naar âticketsâ.