Gemeente Baarn

Markt vanaf 28 oktober terug op de Brink
markt op de brink

De wekelijkse dinsdagmarkt in Baarn keert vanaf 28 oktober aanstaande weer terug naar haar oude stek, het centrale dorpsplein de Brink. Tijdens de renovatie van de Brink afgelopen maanden, is de markt tijdelijk verplaatst naar het parkeerterrein Laanstraat. Nu de renovatie klaar is, kan men met ingang van dinsdag 28 oktober weer terecht op de vernieuwde Brink voor een bezoek aan de gezellige en gevarieerde weekmarkt.

Met de terugkeer van de markt naar de Brink wordt tegelijk de indeling van de kramen aangepast voor een nog gezelliger en afwisselender markt. De nieuwe indeling is overlegd met marktkooplieden.

Parkeerverbod dinsdag
Vanwege de markt is het vanaf 28 oktober aanstaande weer verboden te parkeren op het parkeerterrein Brink op dinsdagen van 0.00 uur tot 16.00 uur. Aan het parkeerverbod wordt streng de hand gehouden. Hier geldt ook een wegsleepregeling voor voertuigen die in strijd met het verbod op het marktterrein geparkeerd staan. Deze voertuigen hinderen namelijk de opbouw van de markt. Het parkeerverbod en de wegsleepregeling worden ook met borden op het terrein aangegeven.