Datum: 28 oktober 2008

Hillegom Inbraak in bedrijf Dinsdag 28 oktober is rond 04.15 uur ingebroken bij een supermarkt aan het Palet. Een getuige zag twee gemaskerde mannen de deur forceren en sprak de mannen aan. De inbrekers stuurden de getuige weg, waarop deze is doorgefietst. De getuige belde de politie, maar een zoekactie leidde niet tot aanhoudingen. Uit de supermarkt werd rookwaren gestolen. De politie verzoekt andere getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Leiden Man krijgt kopstoot De politie heeft maandagavond 27 oktober een 27 jarige Leidenaar aangehouden nadat hij een 26 jarige Amsterdammer een kopstoot had gegeven. De Amsterdammer zag dat de verdachte en een vrouw, naar later bleek een ex-vriendin, ruzie hadden op de Zaanstraat. De Amsterdammer vond dat de verdachte de vrouw hardhandig vastpakte en zei hier iets van. De verdachte gaf de Amsterdammer een kopstoot.

Alphen aan den Rijn Verdachten van autoinbraken aangehouden De politie heeft dinsdagochtend 28 oktober drie Utrechtenaren van 16 en 17 (2) aangehouden op verdenking van inbraak in auto's op het Aïdaplein. Een getuige belde de politie en zag even later de verdachten wegrijden in een auto. De drie werden na een achtervolging, waarbij de verdachten uit de auto stapten en wegrenden, in de omgeving aangehouden. De politie trof twee auto's met ingeslagen ruiten aan. De politie doet verder onderzoek.

--- einde berichten ---