Werkgeversvereniging AWVN

Twee instrumenten voor beloningsvergelijking

Datum: 28 oktober 2008

Editie 2009 van de AWVN-Salarisatlas is verschenen. In de eerste weken van november lanceert AWVN tevens een nieuw instrument om zelf beloningsvergelijkingen te maken: de AWVN-Beloningsmonitor.

De AWVN-Salarisatlas is uitgegroeid tot de belangrijkste uitgave in Nederland voor het maken van snelle beloningsvergelijkingen. Editie 2009 biedt formele beloningsinformatie voor meer dan tachtig veel voorkomende functies, onderverdeeld in ruim 250 functieniveautyperingen.
Kopers van de AWVN-Salarisatlas 2009 ontvangen een speciaal wachtwoord waarmee ze óók toegang krijgen tot de digitale versie - waardoor de informatie gemakkelijker is te gebruiken voor eigen rapportages en overzichten. De AWVN-Salarisatlas is beschikbaar voor leden, leden van aangesloten brancheverenigingen en niet-leden.

De nieuwe AWVN-Beloningsmonitor is een digitale databank die het mogelijk maakt om als gebruiker zelf actuele beloningsvergelijkingen te maken. De database bevat, in vergelijking met de AWVN-Salarisatlas, feitelijke salarissen en meer beloningscomponenten (bijvoorbeeld ook pensioenregelingen, arbeidsduur, vaste jaarlijkse uitkeringen en autokostenregelingen). De AWVN-Beloningsmonitor maakt het tevens mogelijk vergelijkingen te maken op leeftijd, sector en bedrijfsomvang.

Waarom de AWVN-Salarisatlas? Waarom de AWVN-Beloningsmonitor? o Gebaseerd op ruim half miljoen waarnemingen o Actuele beloningsgegevens
o Ruim 80 functies en ruim 250 typeringen o Feitelijke informatie (geen formele gegevens)
o Formele salarissen o Meer beloningscomponenten o Handig naslagwerk o Meer benchmarkmogelijkheden o Digitaal ontsloten voor eigen gebruik o Zelf benchmarken o Aantrekkelijk tarief o Grote database door AWVN-kennis o Aantrekkelijk tarief
o Verdieping van de AWVN-Salarisatlas

De AWVN-Beloningsmonitor is alleen beschikbaar voor AWVN-leden en is gekoppeld aan de aanschaf van de AWVN-Salarisatlas. Leden die de AWVN-Salarisatlas aanschaffen, krijgen bovendien een forse korting als zij van minimaal 20 functies in het eigen bedrijf de gegevens invoeren.
Overzicht prijzen:

AWVN-Salarisatlas, toegang tot AWVN-Beloningsmonitor AWVN-Salarisatlas, toegang tot AWVN-Beloningsmonitor, invoer van eigen beloningsgegevens (20 functies) AWVN-Salarisatlas AWVN-leden EUR 675 EUR 375 n.v.t.
Leden van bij AWVN aangesloten brancheverenigingen

EUR 775

EUR 450

EUR 775
Niet-leden niet beschikbaar niet beschikbaar EUR 875