FloraHolland


LTO Groeiservice neemt kantoorruimte op FloraHolland vestiging Bleiswijk in gebruik

BLEISWIJK, 27 oktober 2008 (persbericht) - Maandag 27 oktober nam LTO Groeiservice haar intrek in het kantorengebouw van FloraHolland vestiging Bleiswijk. LTO Groeiservice, LTO Noord Glaskracht en Groeinet huren twee etages kantoorruimte op FloraHolland vestiging Bleiswijk. Naar verwachting nemen LTO Noord Glaskracht en Groeinet begin volgend jaar hun intrek in de kantoorruimte. Momenteel vinden hier nog verbouwingswerkzaamheden plaats.

Bleiswijk is blij met de komst van deze sierteeltgerelateerde bedrijven. Hiermee geeft FloraHolland vestiging Bleiswijk mede invulling aan één van haar ambities om uit te groeien tot een kennislocatie voor de agribusiness in de Greenport Westland/Oostland.

Over LTO Groeiservice
LTO Groeiservice is de kennisnetwerkorganisatie van, voor en door tuinders en werd tien jaar geleden opgericht als opvolger van de Nationale Tuinbouw Studieclub. Circa drie kwart van de Nederlandse tuinbouwondernemers (zowel glastuinbouw als vollegrondsgroente) is aangesloten bij Groeiservice. Groeiservice was gevestigd op industrieterrein Plaspoelpolder in Rijswijk. Met de verhuizing naar Bleiswijk krijgt Groeiservice letterlijk een plek middenin de tuinbouw.

Fotobijschrift: Arie Bezemer (Commerciële Zaken), Lucia Groot (Huisvesting) en Geert van Oosterhout (LTO Groeiservice).