Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


hoogheemraadschap

Veel belangstelling tijdens promotiedag hoogheemraadschap

De promotiestand voor de waterschapsverkiezingen was zaterdag 25 oktober te vinden in het winkelcentrum Crimpenhof te Krimpen aan den IJssel. Minister Cramer van VROM onthulde `s middags het verkiezingsspandoek van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard aan de heftoren van de Stormvloedkering.

Veel belangstellenden kwamen tijdens de promotiedag bij de stand langs om informatie in te winnen over de waterschapsverkiezingen. Bij het informatiepunt konden kinderen een presentje en popcorn krijgen. Vertegenwoordigers van een aantal verkiesbare partijen waren bij de stand aanwezig om hun partij te promoten. Eerder deze maand stond de promotiestand in Nieuwerkerk aan den IJssel en Bergambacht.

Minister Cramer is op verkiezingstour door het land ter promotie van de waterschapsverkiezingen. Op 25 oktober was zij op het middaguur in Krimpen aan de IJssel. Deze gelegenheid is door het hoogheemraadschap aangegrepen om in informele zin en in het algemene belang van de waterschapsverkiezingen de minister uit te nodigen om een verkiezingsspandoek te onthullen. Het spandoek aan de westelijke heftorens van de Stormvloedkering blijft tot vrijdag 21 november hangen om de verkiezing van het waterschapsbestuur bij het langsrijdende publiek onder de aandacht te houden.

Waar is de promotiestand de komende weken?

De promotiestand van het hoogheemraadschap reist weer verder en staat op 1 november in Zoetermeer op het Stadhuisplein, op 8 november in Zevenhuizen bij C1000 en op 15 november bij het City Informatie Centrum op het Coolsingel te Rotterdam. In het City Informatie Centrum wordt die middag ook een debat tussen de verschillende lijsttrekkers georganiseerd. Wij hopen u op één van de genoemde data bij onze promotietent te mogen begroeten.

De waterschapsverkiezingen vinden plaats tussen 13 en 25 november 2008. U kunt per post stemmen.

crimpenhof_small.jpg (22 Kb) algerabrug_small.jpg (22 Kb)