Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vrijwilligersprijs De Ring van Feijenoord

Wat is De Ring van Feijenoord?

De Ring van Feijenoord staat symbool voor de verbondenheid tussen de inwoners van Feijenoord. Met de jaarlijkse vrijwilligersprijs De Ring van Feijenoord maakt de deelgemeente haar waardering voor het werk van vrijwilligers heel tastbaar.

Speciale aandacht wil de deelgemeente met deze prijs geven aan vrijwilligerswerk dat positief bijdraagt aan het samenleven binnen Feijenoord. Alle organisaties en individuele vrijwilligers die met hun vrijwilligerswerk verschillende groepen bewoners dichter bij elkaar brengen, komen voor de prijs in aanmerking. De prijs is voor bijzondere vrijwilligersinitiatieven op dit gebied.

Waarom geeft u een organisatie of individuele vrijwilliger op voor De Ring van Feijenoord?

Organisaties kunnen verschillende redenen hebben om mee te dingen naar De Ring van Feijenoord. Bijvoorbeeld omdat ze vinden dat hun organisatie bijdraagt aan het bevorderen van het samenleven of omdat ze heel trots zijn op de bijdrage die de organisatie en haar vrijwilligers belangeloos leveren. Het winnen van De Ring van Feijenoord kan ook helpen bij het zoeken naar vrijwilligers; door het winnen van de prijs krijgt de organisatie meer bekendheid.

Het te winnen geldbedrag kan worden gebruikt voor het vrijwilligersproject of doel waaraan de organisatie of individuele vrijwilliger werkt. De Ring van Feijenoord bestaat uit een 1^e prijs van 6.666,- en een 2^e prijs van 3.334. Indien een individuele vrijwilliger de prijs wint, dan is het bedrag bedoeld voor de organisatie waarvoor deze persoon zich inzet.

Hoe geeft u een organisatie of vrijwilliger op voor De Ring van Feijenoord?

Wilt u een organisatie of vrijwilliger aanmelden voor De Ring van Feijenoord? Reageer dan vóór 15 november door een brief van maximaal 2 A4-tjes te schrijven aan de commissie De Ring van Feijenoord, postbus 9555, 3007 AN Rotterdam of door te mailen naar
griffier@feijenoord.rotterdam.nl

Vermeld in uw email of brief de naam en adresgegevens van de organisatie of van de bijzondere vrijwilliger die u wilt opgeven en om welke vrijwilligersactiviteit het gaat. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar de reden van uw aanmelding. Vergeet niet uw eigen naam en contactgegevens te vermelden.

Hoe wordt De Ring van Feijenoord toegekend aan de winnaar?

Na 15 november worden alle aanmeldingen door de commissie De Ring van Feijenoord beoordeeld. De commissie bestaat uit deelraadsleden en onafhankelijke deskundigen. De commissie kiest uiteindelijk een 1^e en 2^e prijswinnaar. De Ring van Feijenoord wordt begin 2009 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de deelgemeente uitgereikt.