Gemeente Tiel


Wie wordt Tielenaar van het jaar 2008?

U kent ze wel: mensen of organisaties die zich op een positieve manier inzetten voor een ander, of die een positieve bijdrage leveren aan onze stad, wijk of dorp. De buurvrouw die al jaren collecteert voor een goed doel, de secretaris van de wijkvereniging, de coach van het gehandicaptenteam, de beheerder van het clubgebouw. De voetbalvereniging die een actie opzet voor de derde wereld. Een muziekgezelschap dat Tiel op de kaart zet. Een scholier die een benefietoptreden organiseert. Kortom: een persoon of vereniging/stichting/groep waarvan u eigenlijk vindt dat deze het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.

De gemeente Tiel organiseert op 5 januari a.s. de nieuwjaarsbijeenkomst. Op deze avond wordt de Tielenaar van het jaar 2008 bekend gemaakt. U kunt mee bepalen wie dat wordt! Uit de mensen/organisaties die door u worden voorgedragen, kiest de jury er drie uit. Het college van burgemeester en wethouders kiest uit deze drie de Tielenaar van het jaar 2008.

Hoe meld ik een TIELENAAR VAN HET JAAR aan?
Heel eenvoudig. U laat ons vóór 1 december a.s. weten wie volgens u Tielenaar van het jaar 2008 moet worden en waarom. Dit kan door het sturen van een e-mail aan mevrouw Anjo van Hoeven: avhoeven@tiel.nl. Bellen kan ook; (0344) 63 74 50 of u stuurt een briefje naar de gemeente Tiel, t.a.v. mevrouw A. van Hoeven, Postbus 6325, 4001 HH Tiel.

Laatst bijgewerkt: 28 oktober 2008