Time : 09:52:12
Date : 03 June 2008
Sender Name: Greenhouse Talent bvba

Alicia Keys komt terug naar België! - 28 oktober 2008 - Sportpaleis Antwerpen

Het Sportpaleis zindert nog na van Alicia Keys' laatste bezoek op 25 maart! Deze nummer 1 souldiva bracht 16.000 fans in extase, in beroering en uitzinnig met haar all time favourites 'fallin', 'You don't know my name' en 'If I ain't got you'. Ook nieuwe songs uit haar meest recente album As I Am (2007) met 'No One' als absoluut hoogtepunt passeerden de revue met stijl. Keys alleen achter haar piano of vergezeld van verbluffende backing vocals en sterke muzikanten. Een nokvol Sportpaleis keerde zeer tevreden huiswaarts. Door het overdonderende succes van haar eerste concerttournee en het grote aantal fans dat naast een ticket greep kon een tweede concerttournee dus niet uitblijven. Op 9 juli werd er aanvankelijk reeds een tweede concert gepland, maar dit kon omwille van gewijzigde tourplannen helaas niet plaatsvinden. We zijn dan ook zeer gelukkig dat we Alicia Keys op 28 oktober wederom met veel plezier kunnen verwelkomen in het Anwerps Sportpaleis.

Na haar debuut album Songs in A Minor ( 2001) schiet Alicia als een pijl naar de top van 's werelds veelbelovendste soul en R&B artiesten. Invloeden uit haar klassieke piano opleiding mengt ze moeiteloos met R&B en hip hop elementen, de muziek van idolen als Nina Simone, Marvin Gaye en zelfs Tupac vormen de basis van haar muzikale oeuvre.
Vandaag kan de zangeres en pianiste terecht vijf Grammy Awards aan haar palmares toevoegen (dankzij haar nieuwe album de 2 meest recente Grammy's voor 'Best Female R&B Vocal Performance' en 'Best R&B Song' voor de single 'No One'). Dat dit terecht is zal ze ons ongetwijfeld nogmaals bewijzen tijdens haar tweede concert van dit jaar, op 28 oktober in het Sportpaleis in Antwerpen.

Internet: www.aliciakeys.com - www.myspace.com/aliciakeys

WANNEER? WAAR?
Dinsdag 28 oktober 2008 - Sportpaleis, Antwerpen - 20u30

Ticketprijs exclusief servicekosten:
46 ¤ Golden seats en Pit - 40 ¤ - 34 ¤
Tickets kunnen vanaf woensdag 4 juni gereserveerd worden:
- via TeleticketService www.teleticketservice.com + FNAC + Free Record Shop filialen

- Telefonisch: 070-345 345 .

PLATENFIRMA
Sony BMG: +32 (0)2-705 70 20

MEDIA INFO
Greenhouse Talent
Media info: Tinne Kenis +32 (9) 220 99 45, tinne@greenhousetalent.be

Bio & fotomateriaal kan u downloaden op
http://www.greenhousetalent.be/media/media_artist_detail.asp?artist=A licia_Keys&da=yes

URL: http://www.greenhousetalent.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR