Ingezonden persbericht



Persbericht oktober 2008

"I am very proud to partner with McGregor in tributing the drivers who brought Williams to 7 victories as World Champions" Sir Frank Williams

McGregor eert de wereldkampioenen van Williams met lancering "Williams Champions by McGregor" collectie

In het jaar dat Williams 30 jaar bestaat en daarmee een mijlpaal in de geschiedenis van Formule 1 viert, eert McGregor de legendarische wereldkampioenen die het team de afgelopen 30 jaar heeft voortgebracht met de lancering van de "Williams Champions by McGregor" collectie. Deze unieke vintage collectie is vanaf nu verkrijgbaar!

Williams Champions
Deze ultieme vintage collectie bevat unieke items geïnspireerd door de zeven wereld kampioenen die Williams in zijn 30-jarige geschiedenis heeft voortgebracht: variërend van het Nelson Piquet garment washed rugby shirt, de navy Alain Prost vintage cardigan tot het Nigel Mansell shirt met fijne blauwe streep. Deze collectie grijpt terug naar de rijke historie van het Williams team. De zeven wereldkampioenen: Alan Jones, Nelson Piquet, Nigel Mansell, Alain Prost en Damon Hill boden een bron aan inspiratie voor de collectie. In overleg met deze F1 Wereldkampioenen is door McGregor voor ieder van hen een uniek kledingstuk ontwikkeld. Daarnaast bevat deze Champions collectie een aantal overkoepelende Williams Champions items waaronder een tijdloze "classic" : een navy tailored fit club blazer met karakteristieke lauwerkrans en badges aan in de voering. Niet te missen zijn ook een aantal eigentijdse eyecatchers zoals de fashionable bodywarmer in glanzend navy en een jeans met diep donkerblauwe wassing en speciale stiksel effecten voor een vintage look.

WILLIAMS en McGregor
McGregor is de komende drie jaar als officiële partner verbonden aan het AT&T WILLIAMS F1 Team. Als onderdeel van de samenwerking is een geheel nieuwe teamkit ontworpen. Bovendien zal de merknaam McGregor de komende drie seizoenen zichtbaar zijn op de AT&T WILLIAMS F1 bolides en op de team outfits en de helm van de rijders.

De 'WILLIAMS F1 by McGregor' collectie is vanaf mid oktober in Nederland exclusief verkrijgbaar bij McGregor stores en de betere herenmodezaken en warenhuizen zoals De Bijenkorf. Tevens is de collectie verkrijgbaar bij McGregor stores en de betere herenmodezaken in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Ierland en de UK, waaronder House of Fraser. Voor meer informatie: www.mcgregorf1.com of bel (0343) 530 101