Ingezonden persbericht


LiveXS PERSBERICHT

- voor onmiddelijke publicatie -
dinsdag 28 oktober - 09.00 uur

NightLiveXS Radio viert vijfjarig bestaan in 013 Tilburg met Sabrina Starke

Het digitale radioprogramma NightLiveXS bestaat in december exact vijf jaar. Om deze heugelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbij te laten gaan, wordt met een extra vier uur durende rechtstreekse locatie- uitzending vanuit 013 Tilburg op zondag 7 december vanaf 14.00 uur uitgebreid feest gevierd.

Presentator van het eerste uur Willem Roose en huidig producent Pim van de Werken maakten op KXradio in de wekelijkse uitzending op maandagavond 27 oktober bekend dat Sabrina Starke als één van vijf live-acts aanwezig zal zijn voor een NightLiveXSessie. De overige vier optredende live-acts worden in de komende weken bekend gemaakt.

Toegang voor bijwonen van de uitzending is geheel gratis. Alle zes LiveXS' Local Heroes treden ook op in het kader van Dommelsch Locals Only! on Tour. Airbag, Chemisphere, The Excitors, Kern Koppen, Outerspace Overdose en Wilsum zijn te zien in de Batcave.

Op zaterdagmiddag 6 december 2003 werd het programma van LiveXS over het Nederlandse clubcircuit en de festivals voor het eerst uitgezonden op Kink FM. In 2007 verhuisde het unieke programma naar KXradio, het digitale radiostation van Rob Stenders. Zondag is de enige dag waarop het programma nooit eerder was te horen. Tijdens de verjaardagsuitzending zullen ook oud-medewerkers Anton Slotboom, Wilbert Stuifbergen en Klaas Leegwater eenmalig terugkeren in 'de show'.

Meer informatie is te vinden op: www.013.nl www.kxradio.nl www.livexs.nl en www.dommelschlocalsonly.nl

--



Ingezonden persbericht