Golfclubs kunnen hun golfbanen nu online laten spelen


ProTee United biedt digitalisering van bestaande golfbanen

ZALTBOMMEL, 20081028 -- ProTee United, een van de grootste ontwikkelaars en aanbieders van golfsimulators, biedt golfclubs de mogelijkheid hun eigen golfbanen tot op het kleinste detail te laten digitaliseren. Golfclubs kunnen deze gedigitaliseerde versie vervolgens als computerspel aanbieden, zowel op DVD of CD-Rom als online, en kunnen het op hun websites plaatsen om nieuwe klanten te werven.

Een echte golfbaan wordt virtueel
Iedere heuvel, boom, vijver en hole van de golfbaan kan worden gedigitaliseerd in een volledig gepersonaliseerde game. Golfers kunnen virtueel over de golfbaan?lopen? en dezelfde baan spelen als zij in werkelijkheid zouden doen. Via internet kunnen ze zelfs tegen elkaar spelen, waar ook ter wereld. Nadat de golfbaan is gedigitaliseerd, kan deze ook in full size simulators worden toegepast.

Vele commerciële mogelijkheden
Het all in tarief voor het digitaliseren van een 18 hole golfbaan bedraagt ¤ 7.500 waarmee ProTee United de voordeligste aanbieder van dergelijke dienstverlening ter wereld is. De kosten kunnen zo laag worden gehouden door efficiënte werkmethoden. De kosten kunnen verder worden verlaagd door samen te werken met sponsors die op de virtuele tee kunnen adverteren. Golfclubs kunnen zelfs aan de games verdienen door deze aan te bieden in hun golfshops. Daarnaast kunnen flyby?s worden gepubliceerd op websites om nieuwe klanten te trekken. Zo kan een gedigitaliseerde golfbaan dienst doen als opvallende promotietool, maar bijvoorbeeld ook als relatiegeschenk.

Meer informatie is te vinden op www.proteeplay.com/golfcourse .