LeftHand Networks sluit distributiecontract met Copaco


Nieuwe markten en resellers voor iSCSI SAN oplossingen

ZALTBOMMEL, 20081028 -- LeftHand Networks, leverancier van hoog beschikbare iSCSI SAN's voor intelligente dataopslag en optimalisatie van virtuele omgevingen maakt vandaag bekend een distributiecontract te hebben gesloten met Copaco. Copaco zal het complete productportfolio van LeftHand opnemen in haar assortiment, en is de tweede distributeur van LeftHand in de Benelux. Met deze overeenkomst versterkt LeftHand haar positie als leverancier van hoog beschikbare iSCSI SAN oplossingen in het indirecte verkoopkanaal.

LeftHand Networks blijft haar leiderschapspositie verstevigen als de grootste pure-play iSCSI SAN leverancier. De sterke vraag naar de iSCSI SAN oplossingen van LeftHand vertoont een meer dan 110 procent jaar op jaar groei. Deze groei was onder meer te danken aan een toenemende vraag naar iSCSI technologie, diverse uitbreidingen bij bestaande klanten en dankzij de toenemende behoefte van virtualisatie storage, waarin LeftHand alle huidige virtualisatie platformen ondersteunt.

Copaco en LeftHand zullen door deze samenwerking de sterk groeiende iSCSI markt verder gaan verbreden. De iSCSI technologie wordt door veel ondernemingen steeds aantrekkelijker gevonden vanwege de relatief lage aanschafprijs, schaalbaarheid, flexibiliteit, hoge databeschikbaarheid, brede toepasbaarheid en compatibiliteit op bestaande IT infrastructuur. Copaco is door de overeenkomst met LeftHand in staat haar resellers beter te bedienen.

"We zijn verheugd met deze tweede distributeur. Na een geweldige start hopen we met Copaco onze markt voor iSCSI SAN oplossingen verder uit te breiden", vertelt Raymond Korteknie, Country Manager Benelux bij LeftHand Networks. "Copaco is een echte kennispartij op het gebied van Storage oplossingen. Ook staat Copaco bekend om haar goede dienstverlening en service en dit is zeker een reden geweest om voor Copaco te kiezen".

"Deze samenwerking is het resultaat van de aanhoudende vraag van resellers naar iSCSI SAN oplossingen" aldus Ramon Janssen, Business Manager Enterprise Solutions bij Copaco. "Je ziet een duidelijke ontwikkeling in de iSCSI markt en LeftHand is een pionier op dit gebied. De aanvulling van LeftHand in ons portfolio zal daarom ook bij dragen aan de bestaande expertiserol die Copaco heeft op storage gebied ".


Over Copaco N.V.
Copaco N.V. is actief in de Benelux en Frankrijk op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 270 medewerkers computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telefonie, software, industriële en consumenten elektronica.

Over LeftHand Networks
LeftHand Networks was in 2001 het eerste bedrijf dat op IP-technologie gebaseerde storage area networks (SAN's) aanbood. SAN's die met behulp van de SAN/iQ®-software van LeftHand Networks worden gebouwd hebben het unieke vermogen om gegevens binnen clusters van de branchestandaard opslagservers te distribueren en beschermen. De gepatenteerde architectuur van het bedrijf zorgt voor een verbetering van de gegevensbeschikbaarheid, vereenvoudigt het beheer en biedt gebruikers de mogelijkheid om klein te beginnen en hun SAN op naadloze wijze uit te breiden. De SAN van LeftHand is bij uitstek geschikt voor opslag- en serverconsolidatie, SAN's die meerdere locaties beslaan en voor uitwijkscenario's. De SAN's van LeftHand zijn verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada en overal in Europa.

##########


Contact voor Copaco:
Copaco Nederland B.V.
De heer R. Janssen
Tel: 06-53358610
ramon.janssen@copaco.nl

Contact:
AxiCom voor LeftHand Networks
Remon Smit
020-626 3991
Remon.smit@axicom-benelux.com





Ingezonden persbericht