Uphantis neemt consultancy­diensten van StreamServe over

Oplossingen voor automatisering, personalisering en integratie van documentstromen

Ede, 28 oktober 2008 - Uphantis heeft een partnerovereenkomst gesloten met StreamServe, specialist op het gebied van Enterprise Document Presentment. Uphantis kan daardoor zijn Document Services business unit nu uitbreiden met consultancydiensten voor StreamServe. Uphantis beschikt over negen ervaren StreamServe consultants die klanten helpen bij het realiseren van nieuwe oplossingen voor persoonlijke, heldere en consistente communicatie met hun relaties, direct vanuit hun ERP-omgeving.

Met StreamServe Enterprise Document Presentment software communiceren bedrijven effectiever met klanten, partners en leveranciers. Dit is mogelijk doordat interactieve, geprinte en elektronische documenten direct gegenereerd worden vanuit bedrijfsapplicaties. De uiteindelijke presentatie kan plaatsvinden in ieder gewenst formaat en via elk kanaal, waaronder papier, fax, e-mail en het web.

StreamServe heeft besloten om de consultancydiensten volledig onder te brengen bij Uphantis. Dennis Ladd, CEO van StreamServe Inc.: "Met Uphantis kunnen we klanten bedienen in allerlei marktsegmenten. Gezamenlijk richten we ons vooral op de SAP gebruikers. Uphantis heeft veel SAP expertise, die goed aansluit bij het StreamServe-portfolio. Helemaal omdat StreamServe voor de segmenten finance en utilities een Endorsed Business Solution heeft met SAP. Samen kunnen we de klanten een volledige oplossing bieden voor een gepersonaliseerde werkomgeving."

De oplossingen van StreamServe bieden organisaties onder andere de volgende mogelijkheden:


* Verbetering van de uitstraling van het bedrijf en de waarde van het merk. Zo kunnen de klanttevredenheid en -loyaliteit worden verhoogd;
* Inzet van documenten als extra marketinginstrument;
* Optimalisatie van documentgebaseerde bedrijfsprocessen;
* Consistente documentopmaak volgens één en dezelfde huisstijl;
* Ruime keuze in de vorm waarin documenten en informatie worden geleverd: papier, e-mail, digitale brievenbus, online, PDF, SMS, fax;
* Personifiëren van documenten met gebruik van alle relevante klantgegevens en met gerichte informatie en adviezen;
* Snellere afwikkeling van vragen over documenten dankzij real-time digitaal archief;
* Lagere kosten door digitale distributie van documenten, waaronder ook facturen;
* Kortere ontwikkel- en aanpassingstijd van documenten;
* Automatische archivering van documenten.

De StreamServe Enterprise Document Presentment software kan door Uphantis naadloos geïntegreerd worden met ERP oplossingen en met bestaande archiveringssystemen. Ook integratie met bedrijfsprocessen van klanten en/of toeleveranciers is mogelijk.

Over StreamServe

StreamServe Enterprise Document Presentment software stelt bedrijven in staat effectief te communiceren met hun klanten, partners en leveranciers. Dit door interactieve, geprinte en elektronische documenten te genereren vanuit bedrijfsapplicaties en deze te presenteren in elk formaat en via elk kanaal. Meer dan 4.500 klanten in 130 landen maken gebruik van StreamServe. Nederlandse klanten zijn onder meer Akzo Nobel Decorative Coatings, Philips, Kijkshop, Banque Artesia, Copaco, Deli XL, KLM en CZ Zorgverzekeraars. StreamServe partners zijn onder andere applicatie- en e-business leveranciers zoals IBM, SAP en Oracle. Het hoofdkantoor van het in 1995 opgerichte bedrijf bevindt zich in Boston, MA, Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 15 kantoren wereldwijd, maar wordt in meer dan 130 landen verkocht en gebruikt. Het Nederlandse kantoor van StreamServe bevindt zich in Capelle a/d IJssel.