Landschap Noord-Holland

Persbericht

Castricum, 28 oktober 2008

Fotowedstrijd Landschap Noord-Holland en Noord-Hollandse Rabobanken

In 2007 ondertekenden de zestien Noord-Hollandse Rabobanken en Landschap Noord-Holland een samenwerkingsovereenkomst waarin zij afspraken zich samen sterk te maken voor de leefomgeving in Noord-Holland, ieder vanuit een eigen invalshoek. Onderdeel van deze samenwerking is een fotowedstrijd rond het thema 'het jaargetijde'. De fotowedstrijd loopt van september 2008 t/m september 2009. Iedereen in Noord-Holland kan meedoen en elk kwartaal worden er in twee categorieën - jeugd tot 18 jaar en volwassenen - prijzen toegekend. Een jury - bestaande uit Arjan Meijer, fotograaf, Sabine van Keulen, voorlichter Landschap Noord-Holland en Nathal van Rijn, directievoorzitter Rabobank Noord-Kennemerland - zal de inzendingen beoordelen.

Voorwaarden:

1. Thema van de foto's is: het jaargetijde in natuur en landschap. Na afloop van ieder seizoen wordt er een winnende foto gekozen die het beste of het mooiste het thema uitbeeldt .2. De foto's moeten in Noord-Holland gemaakt zijn. 3. Gemanipuleerde en trucagefoto's worden niet geaccepteerd. Het moet een natuurgetrouwe opname zijn.
4. Foto's worden in print ingezonden, formaat minimaal 18 x 24, maximaal 20 x 30. (geen opgeplakte of ingelijste foto's insturen).
5. Maximaal 3 foto's per deelnemer.
5. Vermeld op de achterzijde van de foto:

- naam fotograaf, leeftijd, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.
- plaats en datum van opname en voor welk seizoen de foto meedingt. 6. Inzending foto's naar:
Rabobank Noord-Kennemerland, Afdeling Communicatie & Coöperatie, Postbus 289 1900 AG Castricum, Onder vermelding van: fotowedstrijd Landschap Noord-Holland + seizoen. Uiterste inzenddata: 15 januari 2009 voor foto's met als thema 'herfst' 15 april 2009 voor foto's met als thema 'winter'
15 juli 2009 voor foto's met als thema 'lente'
15 oktober 2009 voor foto's met als thema 'zomer'
7. Voor elke mooiste inzending per seizoen is er per categorie een prijs, te weten een professionele verrekijker. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Rabobank Noord-Kennemerland en Landschap Noord-Holland. 8. Ingezonden foto's worden eigendom van het Landschap Noord-Holland en van de Noord-Hollandse Rabobanken en kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden in Noord-Holland. 9. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met José Ursem van Rabobank Noord-Kennemerland, tel. 072 - 507 32 17. Kijk ook op www.rabobank.nl/nkl