Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 28 oktober 2008

Uitbreiding Directie bij SVBmedia

SVBmedia is zeer verheugd dat met ingang van 1 oktober 2008 haar directie is uitgebreid met Ronald Wiegers. Ronald is benoemd tot CFO en volgt in deze functie Rob Kamsteeg op die deze functie bekleedde sinds 2000. Rob Kamsteeg is benoemd in de nieuwe functie van COO en zal uit hoofde van deze functie verantwoordelijk zijn voor alle operationele zaken en dienstverlening van SVBmedia. Herco Tibboel completeert het directieteam en blijft eindverantwoordelijke in zijn functie van CEO.

Ronald heeft ruime ervaring in de reclame- en mediabranche en bekleedde diverse financiële functies op management- en directieniveau.

"Met deze uitbreiding van het directieteam hebben wij een goede stap gezet in de verdere realisering van de ambitieuze doelstellingen van onze onderneming en zullen wij eveneens nog beter in staat zijn om de dienstverlening aan onze klanten ­ ook in mogelijk zware, economische tijden ­ op een hoog peil te handhaven en verder uit te bouwen", aldus Herco Tibboel, CEO van SVBmedia. "

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met 4 vestigingen verspreid over Nederland - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (