Published: 17:45 28.10.2008 GMT+1 /Source: TIE Holding N.V. /AEX: TIE /ISIN: NL0000386985

Lekker van der Laan Dekker kiest TIE Kinetix voor e-Invoicing en PIM

TIE Holding N.V. ("TIE") kondigt aan dat Lekker Van der Laan Dekker B.V. heeft gekozen voor de TIE Kinetix-oplossing voor e-Invoicing en Product Information Management (PIM). De overeenkomst omvat ook een directe verbinding met de GS1 Data Alignment Service (DAS)-databank.

Lekker Van der Laan Dekker maakt met de keuze voor de TIE Kinetix-oplossing een sprong voorwaarts in zowel de digitalisering van de binnenkomende en uitgaande facturenstroom als het digitaal gecontroleerd uitwisselen van artikelgegevens in de totale supply chain. De directe verbinding met de GS1 Data Alignment Service (DAS)-databank, zorgt voor automatische datasynchronisatie van artikelgegevens tussen leveranciers en afnemers. Het resultaat is dat artikelgegevens, zoals product- en verpakkingsmaten, EAN-code en btw-tarieven, altijd up-to-date zijn van kantoor tot kassabon. Gegevens hoeven niet meer herhaaldelijk te worden overgetikt en fouten in de diverse applicaties en systemen worden daarmee voorkomen.

"In ons bedrijf is de efficiëntie van de bedrijfsprocessen cruciaal. Met de invoering van de TIE Kinetix-oplossing, besparen we niet alleen veel geld door een efficiënter proces, maar verbeteren we tevens de dienstverlening aan onze klanten. Door de grote flexibiliteit van de standaardsoftware, kunnen we deze geheel naar onze wens inrichten", zegt Peter-Jan van Ham, directeur bij Lekker Van der Laan Dekker.

Naast de verbeterde kwaliteit van de dienstverlening en grote kostenbesparingen, realiseert Lekker Van der Laan Dekker met TIE Kinetix een productiviteitsverhoging van de medewerkers.

"Lekker Van der Laan Dekker is sterk gericht op het efficiënt zakendoen met zijn leveranciers en klanten. Dit sluit naadloos aan bij onze TIE Kinetix-oplossingen, die bedrijfsprocessen en IT-toepassingen verbinden met de handelspartners in de toeleveringsketen", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE.

Over Lekker van der Laan Dekker B.V.
Lekker van der Laan Dekker is al meer dan 100 jaar de op één na grootste bedieningsgroothandel in convenience producten in Nederland. Lekker van der Laan Dekker bestaat uit een tweetal divisies, een groothandel en een automatendivisie. Het bedrijf is specialist in het fijnmazig verzamelen en distribueren van food- en non-foodproducten door heel Nederland. Het assortiment bestaat uit tabaksproducten, zoetwaren, frisdranken, koffie, thee, telefoonkaarten, hygiëneproducten etc. Lekker van der Laan Dekker is in Nederland exclusief distributeur van LavAzza voor de horeca. De groothandelsactiviteiten in Nederland worden verricht vanuit Nieuw-Vennep, Veenendaal, Rotterdam en Venlo.

Over TIE
Master Data Management software bedrijf TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) slaat de brug tussen de traditionele vormen van handelsverkeer en internet. TIE maakt het partijen mogelijk om zonder beperkingen processen te integreren met oplossingen in traditionele en opkomende markten zoals Data Quality Management, e-Invoicing, Master Data Management and Digital Channel Communications. De oplossingen van TIE helpen de kosten te verlagen, de omzet te verhogen en processen te optimaliseren. TIE heeft twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland.

Voor verdere informatie:

TIE Holding N.V.

Jan Sundelin, CEO

Antareslaan 22-24
2132 JE Hoofddorp
The Netherlands

T: +31-20-658 93 33
F: +31-20-658 90 01

E: info@TIEglobal.com
W: www.TIEglobal.com