Politie Zeeland


---


O-2105-2008 Woninginbraak, Goes
In een woning aan de Rubenshof is maandag tussen 10.00 en 21.00 uur ingebroken.
Tijdens afwezigheid van de bewoners was de hele woning overhoop gehaald en volledig doorzocht. Er werden o.a. sieraden en een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. De braakschade is niet bekend.

O-2106-2008 Ruitjes vernield van gymzaal, Oud-Vossemeer
Afgelopen weekend zijn van de gymzaal aan de Bou Kooymanstraat drie ruitjes vernield van de entreedeuren.
Schade bedraagt rond de 350 euro.

O-2107-2008 Bestelbus op zijn kant, Kruiningen
Op de A58 is dinsdagmiddag rond 14.00 uur een bestelbusje op zijn kant beland.
Vermoedelijk is de bestuurder (gegevens niet bekend) achter het stuur in slaap gevallen waarna hij de controle over zijn bestelbus verloor en deze op zijn kant belandde. De bestuurder kwam hierbij bekneld te zitten en werd door de brandweer uit zijn voertuig geknipt. Daarna werd hij met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

O-2108-2008 Frontale aanrijding, Oud-Vossemeer
Dinsdagmiddag rond 17.00 uur vond op de kruising Hiksedijk/Broekseweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Hiksedijk, komende uit de richting van Oud-Vossemeer. Op het kruispunt met de Broekseweg verleende hij geen voorrang aan een van links komende auto, met achter het stuur een 37-jarige vrouw uit de gemeente Tholen. Een aanrijding was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond, wel raakten beide auto's zwaar beschadigd waarvan één total loss.

W-2109-2008 Twee gewonden bij ongeval, Middelburg
De politie is op zoek naar getuigen van een eenzijdig verkeersongeval dat dinsdagmiddag plaatsvond op de Beatrixbrug in Middelburg. Hierbij raakten de inzittenden van een personenauto, twee Vlissingers van 21- en 25 jaar, gewond. Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
Omstreeks 16.00 uur reed een zwarte auto, bestuurd door de 25-jarige, over de Rouaansekaai richting de Beatrixbrug. Door nog onbekende oorzaak botste de auto op deze brug tegen de rechter brugrailing.
De politie op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over de toedracht van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

---- --