Mojo Concerts
In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

Vernieuwde Keane klaar voor Rotterdam

Alle reden heeft dit poptrio dit najaar door Europa rond te touren waarbij Keane met één concert uiteraard ook Amsterdam aandoet. Want naast een nieuw hip uiterlijk heeft ook de muziek van de Britse band een transformatie ondergaan. Met het nieuwe album Perfect Symmetry slaat Keane een nieuwe muzikale weg in. Weg met die sentimentele emopop van de eerste twee albums Hopes and Fears en Under the Iron Sea, in het nieuwe hoofdstuk van het Keane boek waait er een frisse wind door de nieuwe sound.

Zoals we gewend zijn van Keane blinkt de gitaar uit in afwezigheid, maar zanger Tom Chaplin, toetsenist Tim Rice-Oxley en drummer Richard Hughes zijn op de nieuwe plaat Perfect Symmetry erin geslaagd een sprankelend back to the eighties geluid neer te zetten. Dankzij producer Stuart Price (bekend van zijn werk voor o.a. ABC en a-ha) klinkt Keane overtuigend retro, maar niet ouderwets gedateerd. Met de komende tournee breken er spannende tijden aan voor de vernieuwde Keane. Ben jij er ook klaar voor?

Dinsdag 28 oktober 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 39,-/¤ 37,-/¤ 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 13 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten.