Gratis informatiebijeenkomsten voor (allochtone) ondernemers Amsterdam

16/10/2008 14:35

B&A

Het Ondernemershuis Amsterdam organiseert vanaf deze maand samen met de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel gratis informatie bijeenkomsten voor ondernemers in Amsterdam. Doel hiervan is het ondernemerschap in Amsterdam onder de allochtone bevolking te bevorderen. Uiteraard zijn ook andere ondernemers en belangstellenden welkom.

Onder de naam PiNO (Partners in Nieuw Ondernemerschap) organiseren zij themabijeenkomsten over belastingen, internationale handel, financiering of vergunningen. Door de samenwerking van Ondernemershuis, Belastingdienst en Kamer van Koophandel kunnen de vragen van de (allochtone) ondernemers vanuit verschillende hoeken worden beantwoord. De opzet is kleinschalig, laagdrempelig en maakt persoonlijk contact eenvoudig. Na afloop van de sessies is er ook volop gelegenheid om te netwerken.

Dit gebundelde initiatief is vorig jaar augustus gestart en zeer succesvol gebleken. Vanaf 29 oktober 2008 start er weer een nieuwe cyclus van bijeenkomsten voor de branches detailhandel, horeca, kinderopvang, creatievelingen en administratiekantoren.

Het schema van de PiNO in Amsterdam

29 oktober 2008 Ondernemershuis Groot Oost voor Kinderopvang en

gastouderschap

04 november 2008 Ondernemershuis Nieuw West voor Detailhandel

20 november 2008 Ondernemershuis Groot Oost voor Horeca

24 november 2008 Ondernemershuis West binnen de Ring voor Creatieve

sector

10 december 2008 Ondernemershuis Zuidoost voor Administratie en

boekhoudkantoren

Alle bijeenkomsten starten om 18.30 en duren tot 21.00 uur.

Mensen kunnen zich aanmelden bij: Jadwiga Granados: 020-6926979 j.granados@ondernemershuisgrootoost.nl





http://www.ondernemershuis.nl